zXL ارسال شده در پنجشنبه در 10:58 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:58 با سلام و خسته نباشید به همگی احتمالا همه شما شغل وکالت [Lawyer] رو مدت زمانی تست کردید. Approval گیر نمیاد به قرآن خیلیا دارن ها ولی چه فایده همیشه گوشیشون خاموش یا بلاک مود هستش. من الان ۲ روزه CopApps/ میزنم کسایی که Approval دارند رو فایند میکنم با اکانت مولتیم و با اصلی میرم پیششون [متاسفانه همه گوشیا خاموش همونایی که گوشیو برمیدارند هم میگن فورسل نیست به جز روزی یکی شاید خیلی زنگ بزنی پیدا میکنی] گاها مجبورم بخاطر Skill up با قیمتی بیشتر از قیمت فروش Bail و Fdivorce ازشون خریداری کنم با دستور Pay/ خلاصه که میری پیششون بیشتروشن نمیفروشن بازم. بنظر من قابلیت LawyerPoint رو گسترش بدین که رنک ۱ و ۲ های کاپ هم بتونن Approval بفروشن. یا ام با قوانینی مجبور کنید دوستان رو که Approval خودشون رو بفروشد یه طوری شده که فقط دوستان نزدیک اونا میتونن این شغل رو داشته باشند. همچنین شاید شما هم روزی به زندان افتادید و دنبال Bail بودید. وقتی خودمون هم میخوایم از زندان بیایم بیرون میبینید که افراد کمی هستند که Bail میفروشند. [ اگر شما در ساعات ملاقات در اتاق ملاقات زندان بروید حتما متوجه این موضوع خواهید شد ] با توجه به اینکه جمعیت سرور زیاد شده و این سیستم در گذشته شاید پاسخگو بوده اما اکنون عرضه Approval نسبت به تقاضای آن بسیار کمتر هستش. ممنون میشم که رسیدگی کنید و دوستان نظراتشون رو اعلام کنند. نقل قول : Khodam : Dadashim لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در پنجشنبه در 14:39 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:39 نظر بنده در مورد این پیشنهاد (-) میباشد: ارزش Lawyer و تعداد زندانیها کم میشه. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ConFessor ارسال شده در پنجشنبه در 14:46 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:46 داش دیگه داخل جیل خلوت میشه نظره بنده (-) هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zXL ارسال شده در پنجشنبه در 15:45 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:45 ۱ ساعت قبل، AdmBoT گفته است: نظر بنده در مورد این پیشنهاد (-) میباشد: ارزش Lawyer و تعداد زندانیها کم میشه. - ارزش Lawyer همین الانم کمه چون Approval نیستش کسی بخره - Fdivorce هم هستش حتما به صورت Bail نیستش که نقل قول : Khodam : Dadashim لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zXL ارسال شده در پنجشنبه در 15:47 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:47 58 دقیقه قبل، ConFessor گفته است: داش دیگه داخل جیل خلوت میشه نظره بنده (-) هست. داداش اینطور به قضیه نگاه کن که کسایی که ۴۵کا میخوان بدن فقط میتونن ازاد شن کسایی که ادمین Jail هستن یا وانتد ۲ ۳ ام که Bail نمیگیرن هم هنوز توی زندان هستن همچینین بازم میگم فقط Bail نیستش که Fdivorce هم هستش. نقل قول : Khodam : Dadashim لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zXL ارسال شده در پنجشنبه در 15:58 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 15:58 4 ساعت قبل، zXL گفته است: با سلام و خسته نباشید به همگی احتمالا همه شما شغل وکالت [Lawyer] رو مدت زمانی تست کردید. Approval گیر نمیاد به قرآن خیلیا دارن ها ولی چه فایده همیشه گوشیشون خاموش یا بلاک مود هستش. من الان ۲ روزه CopApps/ میزنم کسایی که Approval دارند رو فایند میکنم با اکانت مولتیم و با اصلی میرم پیششون [متاسفانه همه گوشیا خاموش همونایی که گوشیو برمیدارند هم میگن فورسل نیست به جز روزی یکی شاید خیلی زنگ بزنی پیدا میکنی] گاها مجبورم بخاطر Skill up با قیمتی بیشتر از قیمت فروش Bail و Fdivorce ازشون خریداری کنم با دستور Pay/ خلاصه که میری پیششون بیشتروشن نمیفروشن بازم. بنظر من قابلیت LawyerPoint رو گسترش بدین که رنک ۱ و ۲ های کاپ هم بتونن Approval بفروشن. یا ام با قوانینی مجبور کنید دوستان رو که Approval خودشون رو بفروشد یه طوری شده که فقط دوستان نزدیک اونا میتونن این شغل رو داشته باشند. همچنین شاید شما هم روزی به زندان افتادید و دنبال Bail بودید. وقتی خودمون هم میخوایم از زندان بیایم بیرون میبینید که افراد کمی هستند که Bail میفروشند. [ اگر شما در ساعات ملاقات در اتاق ملاقات زندان بروید حتما متوجه این موضوع خواهید شد ] با توجه به اینکه جمعیت سرور زیاد شده و این سیستم در گذشته شاید پاسخگو بوده اما اکنون عرضه Approval نسبت به تقاضای آن بسیار کمتر هستش. ممنون میشم که رسیدگی کنید و دوستان نظراتشون رو اعلام کنند. اینطور که شما میگید ارزش Lawyer کم میشه زندانی کم میشه و.... خب یه روز این شغل رو انتخاب کنید تا ببینید که اصلا Approval خیلی خیلی کم گیر میاد اونم با هزار بدبختی خب نظر من اینه که حداقل تعداد افرادی که میتوانند Approval هاشون رو به وکیل ها بفروشند تعدادشون زیاد بشه حالا مثلا این میتونه شامل رنک ۱ و ۲ های فکشن PD Ls بشه اینطوری رقابت برای ورود به LSPD ام بیشتر میشه کلا نظر من افزایش این افراده که شغل وکالت یکم راحت تر بشه و Approval مقداری راحت تر پیدا بشه نظراتتون رو بگید ممنون. نقل قول : Khodam : Dadashim لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DutchVanDerLinde ارسال شده در دیروز در 00:08 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:08 موافقم اصلا چرا باید کاپ بتونه اپروال بده باید سیستم این قضیه به کلی تغییر کنه طوری که هر وکیلی مثلا هر یه ساعت یه بار با داشتن فعالیت اکتیو ( نه اسلیپ بودن) (همون Active time) بتونه واسه خودش اپروال بخره حالا به طوری که مثلا 30k بخره ولی بیشتر از 35کی نتونه بفروشه هرچی باشه از وضع فعلی بهتره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BLUM ارسال شده در دیروز در 07:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:05 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در دیروز در 07:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:14 درود مخالفم (-) زیرا کاپ یکی از دلایلی که گوشیشون رو بلاک مد میکنن اینه که در حین زدن وانتد ها پلیر ایجاد مزاحمت میکنه پس شما میتونید با SMS دادن به اون فرد اپروال رو ازشون بخرید. و در مورد اون کسی که میگه برای دوستش هست اپروال اگر اون اپروال رو برای رنک 2 بزاریم هم اون فرد کاپ اونو به دوستش میده. 7 ساعت قبل، DutchVanDerLinde گفته است: موافقم اصلا چرا باید کاپ بتونه اپروال بده باید سیستم این قضیه به کلی تغییر کنه طوری که هر وکیلی مثلا هر یه ساعت یه بار با داشتن فعالیت اکتیو ( نه اسلیپ بودن) (همون Active time) بتونه واسه خودش اپروال بخره حالا به طوری که مثلا 30k بخره ولی بیشتر از 35کی نتونه بفروشه هرچی باشه از وضع فعلی بهتره یکی از دلایلش اینه که Lawyer ها به پلیس ها ربط دارند و دوم شما یجورایی مجوز وکالت رو خریداری می کنید. نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Port ارسال شده در دیروز در 07:57 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:57 با سلام و درود بنده نظرم منفی هستش (-) موفق باشید نقل قول با تمـام مـداد رنگـی هـای دنـیا بـه هـر زبـانی که بـدانی یـا نـدانی ! خـالی از هـر تشبیه و استعـاره و ایهـام … تنهـا یکــ جملـه برایـت خـواهـم نوشت : دوستت دارم بهترین دوست دنیا :Berarom لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DutchVanDerLinde ارسال شده در دیروز در 11:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:44 4 ساعت قبل، RedDragon گفته است: یکی از دلایلش اینه که Lawyer ها به پلیس ها ربط دارند و دوم شما یجورایی مجوز وکالت رو خریداری می کنید. یه جوکی میگیا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در دیروز در 13:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:41 1 ساعت قبل، DutchVanDerLinde گفته است: یه جوکی میگیا اگر جک میگم و پلیس ربطی به وکیل نداره من NG هستم دیگه در ملاقاتی رو ببندم که دیگه کلا کسی نیاد؟ نقل قول National Guard :My account :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teivel ارسال شده در دیروز در 13:49 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:49 درود نظرم بنده (-) نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۲ در 14:28، zXL گفته است: با سلام و خسته نباشید به همگی احتمالا همه شما شغل وکالت [Lawyer] رو مدت زمانی تست کردید. Approval گیر نمیاد به قرآن خیلیا دارن ها ولی چه فایده همیشه گوشیشون خاموش یا بلاک مود هستش. من الان ۲ روزه CopApps/ میزنم کسایی که Approval دارند رو فایند میکنم با اکانت مولتیم و با اصلی میرم پیششون [متاسفانه همه گوشیا خاموش همونایی که گوشیو برمیدارند هم میگن فورسل نیست به جز روزی یکی شاید خیلی زنگ بزنی پیدا میکنی] گاها مجبورم بخاطر Skill up با قیمتی بیشتر از قیمت فروش Bail و Fdivorce ازشون خریداری کنم با دستور Pay/ خلاصه که میری پیششون بیشتروشن نمیفروشن بازم. بنظر من قابلیت LawyerPoint رو گسترش بدین که رنک ۱ و ۲ های کاپ هم بتونن Approval بفروشن. یا ام با قوانینی مجبور کنید دوستان رو که Approval خودشون رو بفروشد یه طوری شده که فقط دوستان نزدیک اونا میتونن این شغل رو داشته باشند. همچنین شاید شما هم روزی به زندان افتادید و دنبال Bail بودید. وقتی خودمون هم میخوایم از زندان بیایم بیرون میبینید که افراد کمی هستند که Bail میفروشند. [ اگر شما در ساعات ملاقات در اتاق ملاقات زندان بروید حتما متوجه این موضوع خواهید شد ] با توجه به اینکه جمعیت سرور زیاد شده و این سیستم در گذشته شاید پاسخگو بوده اما اکنون عرضه Approval نسبت به تقاضای آن بسیار کمتر هستش. ممنون میشم که رسیدگی کنید و دوستان نظراتشون رو اعلام کنند. میدونی چیه؟ بعضی چیز ها تو گیم جذابه! که اگه رایگان باشه ، اون شور اشتیاق میبره و رابطه میگیی که بیشتر از bail خریداری میکنید: میدانید که این حرفتون مجازات داره ؟ چون هیچ cop برای 10k اضافه تر ، خطر fw به جون نمیخره لطفاً از بحث های بیهوده خودداری کنید یا اگه اعتراض دارید! میتونید با مدرک که پول بیشتر دادید برای app شکایت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zXL ارسال شده در 18 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 1 ساعت قبل، amirdii گفته است: میدونی چیه؟ بعضی چیز ها تو گیم جذابه! که اگه رایگان باشه ، اون شور اشتیاق میبره و رابطه میگیی که بیشتر از bail خریداری میکنید: میدانید که این حرفتون مجازات داره ؟ چون هیچ cop برای 10k اضافه تر ، خطر fw به جون نمیخره لطفاً از بحث های بیهوده خودداری کنید یا اگه اعتراض دارید! میتونید با مدرک که پول بیشتر دادید برای app شکایت کنید رایگان؟ ۴۵ کا برای شما رایگانه؟ من خودم بهشون پیشنهاد میدم بیشتر پول بدم تا راضی بشن Approval رو بدن بهم که اونم رد میکنن من اعتراضم به این نیست من اعتراض دارم به اینکه امروز فقط یک دونه Approval تونستم بگیرم اونم به بنده خدا از صبح سپردم تا همین الان اومد بهم داد تازه بخدا از هاسترایی بود که رفیقم بود. من نمیگم انقد زیاد بشه که رو دست همه بمونه من میگم یکم زیاد تر بشه و یه قابلیتی باشه برای Lawyer زمانی که Approval میخوایم بعد از زدن copapps/ بجای تماس با کسایی که Approval دارن یه چیزی باشه بزنیم برای اون فرد تو چت پیامش بره که اره فلانی Approval میخواد اینو میگم چون Cop ها بخاطر فایت هایی که میدن شاید اصن نتون گوشی جواب بدن و همیشه گوشی خاموش یا بلاک مود هستن. 12 ساعت قبل، BLUM گفته است: مخالفم (-) دلیلشم بگو بی زحمت. 5 ساعت قبل، Teivel گفته است: درود نظرم بنده (-) دلیل شما؟ 12 ساعت قبل، RedDragon گفته است: درود مخالفم (-) زیرا کاپ یکی از دلایلی که گوشیشون رو بلاک مد میکنن اینه که در حین زدن وانتد ها پلیر ایجاد مزاحمت میکنه پس شما میتونید با SMS دادن به اون فرد اپروال رو ازشون بخرید. و در مورد اون کسی که میگه برای دوستش هست اپروال اگر اون اپروال رو برای رنک 2 بزاریم هم اون فرد کاپ اونو به دوستش میده. یکی از دلایلش اینه که Lawyer ها به پلیس ها ربط دارند و دوم شما یجورایی مجوز وکالت رو خریداری می کنید. Sms ? داداش فایند میکنم میرم بغلش جوابمم نمیدن خب اگر برای رنک های ۲ ام بزارن بیشتر میشه مقدارش لااقل 5 ساعت قبل، Teivel گفته است: درود نظرم بنده (-) دلیلش هم بگو بی زحمت. الان فکر نمیکنید این تعداد Approval کم باشه برایه 800 پلیر که به طور متوسط در این ساعات انلاین هستن؟ انقد وضعیت این Job خرابه که هرکس به قصد درامد بیاد به این شغل در عرض ۳ روز زده میشه از این کار نقل قول : Khodam : Dadashim لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AEEN ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل درود نظر بنده (-) نقل قول My Account My Old Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.