YiN ارسال شده در چهارشنبه در 15:13 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 15:13 حستو بگو نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
tahagang ارسال شده در چهارشنبه در 16:29 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 16:29 هیچ حسی چطور مگه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmdsistani ارسال شده در چهارشنبه در 17:20 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:20 حس خاصی نداشتم، اومده بودم تا از مشکلات اصلی زندگی کمی دور شم اما اینطور نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در چهارشنبه در 17:21 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:21 1 دقیقه قبل، Mmdsistani گفته است: حس خاصی نداشتم، اومده بودم تا از مشکلات اصلی زندگی کمی دور شم اما اینطور نشد با مشکلات جدیدی مواجه شدی؟ نقل قول ꧁𝔸𝕝ℂ𝕙𝕖𝕄𝕚𝕊𝕋꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmdsistani ارسال شده در چهارشنبه در 17:26 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:26 1 دقیقه قبل، AlCheMy گفته است: با مشکلات جدیدی مواجه شدی؟ متاسفانه تو سرور مشکل کیلویی ریخته اومدیم یکم ارامش پیدا کنیم اما بجاش بدتر اعصاب خوردی به بار اومد سر همین چیزا تو سرور مثل روح میگردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در چهارشنبه در 17:27 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:27 هم اکنون، Mmdsistani گفته است: متاسفانه تو سرور مشکل کیلویی ریخته اومدیم یکم ارامش پیدا کنیم اما بجاش بدتر اعصاب خوردی به بار اومد سر همین چیزا تو سرور مثل روح میگردم با همه ی حرفات موافقم شباهت زیادی باهم داریم ممد منو یادته؟ نقل قول ꧁𝔸𝕝ℂ𝕙𝕖𝕄𝕚𝕊𝕋꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmdsistani ارسال شده در چهارشنبه در 17:28 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:28 هم اکنون، AlCheMy گفته است: با همه ی حرفات موافقم شباهت زیادی باهم داریم ممد منو یادته؟ نه عزیز حقیقتش نشناختم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در چهارشنبه در 17:29 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:29 هم اکنون، Mmdsistani گفته است: نه عزیز حقیقتش نشناختم Kimiyagar یادت اومد؟ نقل قول ꧁𝔸𝕝ℂ𝕙𝕖𝕄𝕚𝕊𝕋꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmdsistani ارسال شده در چهارشنبه در 17:30 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:30 هم اکنون، AlCheMy گفته است: Kimiyagar عه اقا ممده گل یزیده اعظم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در چهارشنبه در 17:31 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:31 هم اکنون، Mmdsistani گفته است: عه اقا ممده گل یزیده اعظم عشق مایی سیسی دلمون واست تنگ شده بود تعلیق شدیم شما نبود ی نقل قول ꧁𝔸𝕝ℂ𝕙𝕖𝕄𝕚𝕊𝕋꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mmdsistani ارسال شده در چهارشنبه در 17:33 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:33 1 دقیقه قبل، AlCheMy گفته است: عشق مایی سیسی دلمون واست تنگ شده بود تعلیق شدیم شما نبود ی ای بابا، انشالله که دوباره بتونی برگردی سرور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در چهارشنبه در 17:35 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:35 1 دقیقه قبل، Mmdsistani گفته است: ای بابا، انشالله که دوباره بتونی برگردی سرور راهی نمونده که امتحان نکرده باشم تیکت دادم نزدیک یک ماه بعد جواب دادن رد کردن اصلا هیچ راهی واسم نمونده جز گشتن توی فروم و حصرت اینکه یه بار دیگه لاگین کنم تو اکانت یک مولتی دارم اسلیپش میکنم لولش +۴۰ شه رنک دو یه دسته متوسطم بگیره انشالله برمیگردم 1 نقل قول ꧁𝔸𝕝ℂ𝕙𝕖𝕄𝕚𝕊𝕋꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adidas ارسال شده در دیروز در 00:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:34 حس خوبی بود و اینگونه بود که ۴ سال موندگار شدیم نقل قول 𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaShBaLaaCH ارسال شده در دیروز در 00:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:36 حس خاصی نداشتم نقل قول بخند،هيچكَسبهغمتاهميتنميده! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bedro123 ارسال شده در دیروز در 07:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:44 (ویرایش شده) منم حس خاصی نداشتم ویرایش شده دیروز در 07:44 توسط bedro123 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YiN ارسال شده در دیروز در 08:52 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:52 15 ساعت قبل، AlCheMy گفته است: راهی نمونده که امتحان نکرده باشم تیکت دادم نزدیک یک ماه بعد جواب دادن رد کردن اصلا هیچ راهی واسم نمونده جز گشتن توی فروم و حصرت اینکه یه بار دیگه لاگین کنم تو اکانت یک مولتی دارم اسلیپش میکنم لولش +۴۰ شه رنک دو یه دسته متوسطم بگیره انشالله برمیگردم ما که بن ایپی ایم نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YiN ارسال شده در دیروز در 09:09 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 09:09 8 ساعت قبل، DaShBaLaaCH گفته است: حس خاصی نداشتم خیلی هم عالی 16 ساعت قبل، tahagang گفته است: هیچ حسی چطور مگه؟ میخاسم ببینم بقیم مث من بودن یا نه دیدم نه نقل قول یا رب مباد انکه گدا معتبر شود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در دیروز در 13:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:02 یادم نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gurdian ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل حس؟ مگه باید حتما حس داشته باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل (ویرایش شده) اولین بار که اومدم حس خوبی بود برام ولی الان دیگه نه زیاد حال نیده ویرایش شده 22 ساعت قبل توسط TheMojtaba نقل قول Life For Game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlCheMy ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل 8 ساعت قبل، YiN گفته است: ما که بن ایپی ایم بن ایپی رو میتونی تیکت بدی اکانت برگرده اکانت که تعلیق شده و تعفیر ملکیت خورده رو میشه برگردوند؟ نقل قول ꧁𝔸𝕝ℂ𝕙𝕖𝕄𝕚𝕊𝕋꧂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sanay ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل هیچی نقل قول اَگربآلوَپَریهَمبآشَد،دِگَرشُوقِپَروآزنیست️️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل خیلی حسا نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Scorpro ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۲/۱ در 18:43، YiN گفته است: حستو بگو حس گربه ای که میندازنش تو صندوق ماشین میرن ی شهر دیگه پرتش میکنن پایین نقل قول پس هر کس مردم را شناخت...گوشه گیری را انتخاب کرد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arsoo ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل فکر میکردم نسخه آفلاین بازی رو دانلود کردم ، نگو آنلاین بوده. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.