رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Mute بی دلیل | Slap

Mastery

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: mastery.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Slap.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام، از عنوان همه چیز مشخص هست لیکن که طبق مدرکه ادمین مربوطه آول از همه بنده در حالت حرکت بودم و کلا زیره پنج ثانیه از مایک بنده پلی شد اون اهنگ و البته که بنده چندین بار دستمو رو از روی مایک برداشتم و به صورته یکسره نبوده حالا بماند که نه باعث آزار و آذیت کسی شدم و نه کسی از [/Report] استفاده کرد.

پ.ن: این شکایت صرفا برای مجازات ادمین مربوطه ارسال شده است و حتی در صورت رد شدن پیشه مدیریت پیگیری میشود پس با دقت خوانده شود!.

• مدارک (فیلم یا عکس): UCP Mastery

• دوست دارم که 5
  • هاها 2
  • ناراحت 1

Some things are big at the time, but become smaller and smaller as time goes by 

ea5e29_24GIF-20241229-163957-223.gif

mastery.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

11 ساعت قبل، Mastery گفته است:

همه بنده در حالت حرکت بودم و کلا زیره پنج ثانیه از مایک بنده پلی شد

طبق صحبت های بنده با مدیریت، خود بنده مخالف میوت شدن شما بودم، ولی متاسفانه ربطی ندارد.

11 ساعت قبل، Mastery گفته است:

پ.ن: این شکایت صرفا برای مجازات ادمین مربوطه ارسال شده است و حتی در صورت رد شدن پیشه مدیریت پیگیری میشود پس با دقت خوانده شود!

حتی اگر پیش مدیریت هم پیگیری کنید مجددا رد خواهد شد.

دستور میوت شما توسط سرپرست کارکنان گرامی به بنده داده شده است.

همچنین خود شما تخلف خود را پذیرفتید.

تهدید های شما نسبت به بنده خنده دار بود:

آیا خود مدیریت/منیجر که بنده را با او تهدید میکنید از این صحبت های شما آگاه است؟

آیا راضی است که چنین برخوردی با عضو تیم خود داشته باشند؟ جواب: خیر.

پس اگر نسبت به عملکرد بنده ناراضی هستید پس از همان مدیریتی که صحبت میکنید ناراضی هستید.

مدارک در سریع ترین زمان ممکن ارسال خواهد شد.

• دوست دارم که 3
  • مرسی 2

Blue Eclipse

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Slap گفته است:

طبق صحبت های بنده با مدیریت، خود بنده مخالف میوت شدن شما بودم، ولی متاسفانه ربطی ندارد.

حتی اگر پیش مدیریت هم پیگیری کنید مجددا رد خواهد شد.

دستور میوت شما توسط سرپرست کارکنان گرامی به بنده داده شده است.

همچنین خود شما تخلف خود را پذیرفتید.

تهدید های شما نسبت به بنده خنده دار بود:

آیا خود مدیریت/مسنجر که بنده را با او تهدید میکنید از این صحبت های شما آگاه است؟

آیا راضی است که چنین برخوردی با عضو تیم خود داشته باشند؟ جواب: خیر.

پس اگر نسبت به عملکرد بنده ناراضی هستید پس از همان مدیریتی که صحبت میکنید ناراضی هستید.

مدارک در سریع ترین زمان ممکن ارسال خواهد شد.

بنده هیچ صحبتی در قالب تهدید با شما نداشتم، و نه خواهم داشت تخلف در صورتی تخلف هست که باعث آزار و آذیت شده باشد یا کسی ریپورت داده باشد و در ضمن سرپرست کارکنان داخل Paintball صحبت های خودش کرد و دستور مجازات شدن را به علت دعوا و درگیری فاکتور گرفت نه پلیری که از کناره Paintball رد شده و البته باز هم عرض میشود که بنده هیچ گونه تهدیدی شما را نکردم و صرفا دلیل خودم رو از این شکایت بازگو کردم جهت راحتر شدن کاره ادمین مربوطه و به عنوان آخر ترحم خریدن تعصیری روی کار نمیزاره و در قالب حرف های که زدید طبق حرف خودتون دستور Mute از سمت سرپرست کارکنان اومده، پس به چه دلیل باید از عملکرده Manager ناراضی باشم با اینکه سرپرست کارکنان حتی صحبتی در قالبه رد شدن از کنار Paintball با اهنگ نزده.

خوده بنده مخالف شکایت از شما بودم، یا حق

ویرایش شده توسط Mastery
  • دوست دارم که 5
  • مرسی 1

mastery.png

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، Mastery گفته است:

بنده هیچ صحبتی در قالب تهدید با شما نداشتم، و نه خواهم داشت

کذب است, مدارک برای این مورد علیه شما میباشد.

در ضمن سرپرست کارکنان داخل Paintball صحبت های خودش کرد و دستور مجازات شدن را به علت دعوا و درگیری فاکتور گرفت نه پلیری که از کناره Paintball رد شده

مجددا اشتباه میفرمایید, دسترسی های شما برای دیدن صحبت های بنده با سرپرست کافی نیست, پس نمیتوانید با قاطعیت این حرف رو بزنید, باز هم اینجا مدارک بنده علیه شماست.

البته باز هم عرض میشود که بنده هیچ گونه تهدیدی شما را نکردم و صرفا دلیل خودم رو از این شکایت بازگو کردم جهت راحتر شدن کاره ادمین مربوطه و به عنوان آخر ترحم خریدن تعصیری روی کار نمیزاره و در قالب حرف های که زدید طبق حرف خودتون دستور Mute از سمت سرپرست کارکنان اومده، پس به چه دلیل باید از عملکرده Manager ناراضی باشم با اینکه سرپرست کارکنان حتی صحبتی در قالبه رد شدن از کنار Paintball با اهنگ نزده.

در بالا نوشتم, دسترسی های شما و مدارک شما برای اثبات این مورد کافی نیست, در صورتی که بنده کامل و با رضایت سرپرست این مجازات را روی شما اعمال کردم.

شما میفرمایید که تهدیدی نکردید, ولی باز هم مدارک تهدید شما واضح و کامل است, و مجددا مجازاتی که بر روی حساب کاربری دیگر شما اعمال شد ان هم با سرپرست هماهنگ بود.

در رابطه با مورد ترحم, با توجه به اینکه شما هیچ مدرکی جز UCP خود برای توضیحات خود ندارید, درحالی که مدارک بنده برای توضیحاتی که ارائه دادم دونه دونه واضح و کامل میباشد,

شخصی که این کار را میکند شما هستید, نه بنده.

لطفا از این به بعد با سند و مدرک موارد اضافی خودتان را ثابت کنید.

تا پاسخ مسئول ادمین محترم دیگر متنی ارسال نخواهد شد.

مدارک خدمت پاسخگوی گرامی علیرضا جان: Click on me

• دوست دارم که 1
  • مرسی 1

Blue Eclipse

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Slap گفته است:

کذب است, مدارک برای این مورد علیه شما میباشد.

مجددا اشتباه میفرمایید, دسترسی های شما برای دیدن صحبت های بنده با سرپرست کافی نیست, پس نمیتوانید با قاطعیت این حرف رو بزنید, باز هم اینجا مدارک بنده علیه شماست.

در بالا نوشتم, دسترسی های شما و مدارک شما برای اثبات این مورد کافی نیست, در صورتی که بنده کامل و با رضایت سرپرست این مجازات را روی شما اعمال کردم.

شما میفرمایید که تهدیدی نکردید, ولی باز هم مدارک تهدید شما واضح و کامل است, و مجددا مجازاتی که بر روی حساب کاربری دیگر شما اعمال شد ان هم با سرپرست هماهنگ بود.

در رابطه با مورد ترحم, با توجه به اینکه شما هیچ مدرکی جز UCP خود برای توضیحات خود ندارید, درحالی که مدارک بنده برای توضیحاتی که ارائه دادم دونه دونه واضح و کامل میباشد,

شخصی که این کار را میکند شما هستید, نه بنده.

لطفا از این به بعد با سند و مدرک موارد اضافی خودتان را ثابت کنید.

تا پاسخ مسئول ادمین محترم دیگر متنی ارسال نخواهد شد.

مدارک خدمت پاسخگوی گرامی علیرضا جان: Click on me

صحبت های شما درست، ولی خوب ربطی به موضوع ما ندارد بر فرض مثال تهدیدی صورت گرفته آیا تعصیری روی روند کار ما دارد؟ خودتون بهتر میدونید قوانین رو مجازات تهدید کجا و مجازاتی که بر روی من اعمال شد کجا و راجبه صحبت های سرپرست قطعا بنده توانیی دیدن Warn ها و دیگر موارد staff را ندارم ولی نکته اینجاست که مثله همیشه جهت جلوگیری از بحث و درگیری سرپرست در Paintball حضور پیدا میکرد و به همه اعلام میکرد حالا بماند که من اصلا دخالتی در بحث نداشتم و فقط از کنار Paintball رد شدم، و به عنوان آخرین مطلب ترحم رو شما خریدید با صحبت های خودتون وقتی موضوع ما راجب Mute اشتباه است، و شما چندین بار به این موضوع اشاره میکنید که من شما را تهدید کردم و بابته CMD که خودتون زدید از من مدرک  میخواین معلومه که کی داره چیکار میکنه. 

یا حق.

mastery.png

لینک به دیدگاه

با سلام 

شکایت در حال بررسی میباشد، صبور باشید !

Be a voice, not an echo

FcPoker.png

I am not a player…I’m the game

لینک به دیدگاه

پس میگیرم، سلام علیکه بینمون ارزشش بیشتر از این حرفاست.

• دوست دارم که 2

mastery.png

لینک به دیدگاه

با سلام

12 ساعت قبل، Mastery گفته است:

پس میگیرم

موفق باشید، بدرود!

+بسته شد.

Be a voice, not an echo

FcPoker.png

I am not a player…I’m the game

لینک به دیدگاه

• Mortezaa موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...