Yujin ارسال شده در سهشنبه در 17:14 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:14 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ---- • توضیحات: با سلام و احترام من از اکانتم ساعت ۸:9 q دادم بعد ساعت ۸:۴۰ می خواستم بیام که ip بند شدم لطفاً رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس)https://uplod.ir/kk0o1sxtjrv5/Screenshot_۲۰۲۵-۰۲-۱۸-۲۰-۲۹-۴۳-۶۴۶_ir.arsacia.sa.jpg.htm 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در سهشنبه در 17:37 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:37 سلام، امروز شخصی به دلیل تبلیغات بن شد و کسی که به دلیل تبلیغات بن میشه به همراهش آیپی اون شخص هم اتوماتیک بن میشه. احتمالا آیپی شما با آیپی اون شخص اکنون same هستش. لذا مودمتونو یک بار خاموش و روشن کنید و اگر با اینترنت گوشی هستید یک بار رو حالت هواپیما قرار داده و مجدد خارج کنید، اگر مشکل حل نشد در این تاپیک درخواست آنبنی قرار بدید. ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yujin ارسال شده در سهشنبه در 17:41 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:41 3 دقیقه قبل، Pooriya گفته است: سلام، امروز شخصی به دلیل تبلیغات بن شد و کسی که به دلیل تبلیغات بن میشه به همراهش آیپی اون شخص هم اتوماتیک بن میشه. احتمالا آیپی شما با آیپی اون شخص اکنون same هستش. لذا مودمتونو یک بار خاموش و روشن کنید و اگر با اینترنت گوشی هستید یک بار رو حالت هواپیما قرار داده و مجدد خارج کنید، اگر مشکل حل نشد در این تاپیک درخواست آنبنی قرار بدید. ببخشید شما منو بی دلیل ip بند کنید بعد من برم رفع محرومیت بزارم اجب 2 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yujin ارسال شده در سهشنبه در 19:38 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:38 1 ساعت قبل، Yujin گفته است: ببخشید شما منو بی دلیل ip بند کنید بعد من برم رفع محرومیت بزارم اجب بخشید مشکل حل شد ممنون شکایت پس می گیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در چهارشنبه در 21:13 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:13 با سلام در ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ در 23:08، Yujin گفته است: شکایت پس می گیرم موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده