PSSOLO ارسال شده در سهشنبه در 16:19 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:19 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: شکایت های بی دلیل پی در پی نام فرومNightStorm • مدارک (فیلم یا عکس): لینک تاپیک های شکایت های بی دلیل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightStorm ارسال شده در سهشنبه در 16:43 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:43 شما از اولین شکایتی که من در فروم گذاشتم تا الان همه رو تگ کردی گذاشتی اینجا 1 RONALDINIHO :𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cracked ارسال شده در سهشنبه در 18:02 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:02 این آقا مجازات باید بشه چرا چون ادمین slap وا سایر ادمین های دیگه اخطار شکایت بی مورد این آقارو کردن در فروم اخطار بهش دادن شکایت بی مورد نکن ولی این آقا به کارش عامل نکرد باید مجازات بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
STOB ارسال شده در سهشنبه در 18:12 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:12 9 دقیقه قبل، cracked گفته است: این آقا مجازات باید بشه چرا چون ادمین slap وا سایر ادمین های دیگه اخطار شکایت بی مورد این آقارو کردن در فروم اخطار بهش دادن شکایت بی مورد نکن ولی این آقا به کارش عامل نکرد باید مجازات بشه بله درسته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SCANIA ارسال شده در سهشنبه در 18:21 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 18:21 14 دقیقه قبل، cracked گفته است: این آقا مجازات باید بشه چرا چون ادمین slap وا سایر ادمین های دیگه اخطار شکایت بی مورد این آقارو کردن در فروم اخطار بهش دادن شکایت بی مورد نکن ولی این آقا به کارش عامل نکرد باید مجازات بشه سلام خدمت ادمین عزیز من کسی هستم که شکایت کردم من چند بار به ایشون گفتم شکایت بی مورد مجازات داره و مسخره میکرد و مدرک هم دارم از تمسخر ایشون لطفا لطفا شکایت را بررسی کنید و ایشون را مجازات و یا اخطار بدهید تا الکی از مردم شکایت نکند . ممنون از ارساکیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PSSOLO ارسال شده در سهشنبه در 19:37 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:37 پس میگیرم موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در سهشنبه در 21:27 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:27 با سلام و درود خدمت @PSSOLO شکایت شما رد شد 1 ساعت قبل، PSSOLO گفته است: پس میگیرم موفق باشید +بسته شد Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده