PlangTon ارسال شده در سهشنبه در 14:53 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:53 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: به جای از من تست بگیر که من نفر ۲۳ بودم رفته از کسایی دیگه تست گرفته بعد من به یه ادمین گفتم ادمین گفت بهش بگو براچی تست منو رد کردی بعد من گفتم بگم رجکت میکنه گفت به گو من گفتم بعد من به ایشون گفتم ایشون میگه نه شما رجکتین مزاحمت ایجاد کردید . • مدارک (فیلم یا عکس): این عکس از اولویت اگه فرم گزارش تست نگاه کنین میبینین : اینم عکس از رجکت کردن : https://uploadkon.ir/uploads/adb718_25IMG-20250218-182109.jpg ویرایش شده سهشنبه در 14:54 توسط PlangTon .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در سهشنبه در 15:37 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:37 با سلام و درود خدمت شاکی به ظاهر محترم Staff-Note Быть хорошим – это прекрасно, но для человека, который это ценит. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در چهارشنبه در 15:54 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 15:54 @PlangTon درود و احترام خدمت شاکی عزیز، شکایت شما درحال بررسی است، لطفا صبور باشید. در ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ در 18:23، PlangTon گفته است: گفت به گو من گفتم وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با آدما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در چهارشنبه در 17:25 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:25 @PlangTon درود و احترام، شکایت شما رد/تایید شد. رد: عملکرد لیدر مربوطه صحیح بوده. تایید: به دلیل اختلال به وجود امده از سمت ما عذرخواهی مارا پذیرا باشید و منتظر تماس لیدر برای گرفتن تست شما در دسترس باشید و هیچگونه ارتباطی با لیدر/ساب لیدر اقلیت نگیرید. وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با آدما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده