TeacherAmin ارسال شده در دوشنبه در 22:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 22:56 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات: وقتی من میگم زوج تاس فرد میاد و من رو کیل نمیده و میره نفر بعدی و تقاضا دارم مدرکش را به ادمین بفرستد و موقع ای که من وسط ایونت بودم رو من نشونه گرفت و من رو کیل داد تقاضا دارم که یکبار ادمین مدرکش را چک کند • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/3ed117_25InShot-۲۰۲۵۰۲۱۸-۰۲۲۱۰۲۹۱۱.mp4 ویرایش شده دوشنبه در 22:58 توسط TeacherAmin خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در سهشنبه در 12:20 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:20 بازیکن FearMaster 24ساعت زمان دارید تا مدارک Event رو برای بنده ارسال کنید. My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در چهارشنبه در 22:08 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:08 . خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در دیروز در 05:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:56 با سلام شکایت شما تایید شد. موفق باشید. My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده