AyKio ارسال شده در دوشنبه در 20:44 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:44 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود خدمته پاسخگویی شکایت عزیز ایشون یه ایونته Hide and Seek گذاشتند و بنده شرکت کردم و ایشون رویه بندهegoto/ داد و بنده رو کیل داد و تو قانون ایونت من همچین چیزی نشنیدم [رسیدگی شود با تشکر ] • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/bf2117_25XRecorder-20250218-01.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
msib1122 ارسال شده در دوشنبه در 21:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:21 با سلام و درود من چت ایونت رو باز کردم گفتم چت یا مایک بدید کیل میشید بعد شما مایک هم دادید هم چت که در مدرک خودتون هست عزیزم چرا نوشتی tttt ،tttt بعد شما از قوانین سر پیچی کردید و کیل شدید شکایت بی دلیل عزیز از 5 روز تا 30 بن داره بدرود. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در سهشنبه در 12:21 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 12:21 بازیکن @msib1122 24 ساعت زمان دارید تا مدارک ایونت را برای بنده ارسال کنید. My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در چهارشنبه در 08:24 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 08:24 با سلام شکایت شما رد شد. عملکرد درست بوده و نا عدالتی ای دیده نشد. موفق باشید. My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده