MiladMonster ارسال شده در March 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون از نبود ادمین انلاین در شب سوء استفاده کردن و چیت زدن تو ویدیو همه چیز مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): yon.ir/Rydercheat 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2017 از بازیکن @Ryder درخواست میشه از خودشون دفاع کنند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ryder ارسال شده در March 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2017 از اونجایی که شما با sobiet نمیتونید وارد سرور شوید و استفاده از هر نوع Airbreak - Fly hack در جا Kick / Banned از سرور به طور مستقیم داره و همچنین احتمال لگ و یا استفاده از هر نوع مد Fake Player Cheater وجود داره من این فیلم رو تکذیب میکنم اگر هم قرار باشه چیت بزنم 100 در 100 با اکانت اصلیه خودم نمیزنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiladMonster ارسال شده در March 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2017 شکایت پس میگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2017 برای روشن شدن موضوع از @Ali درخواست میشه تا log سرور رو چک کنند و تقلبی یا واقعی بودن مدارک ارائه شده رو مشخص کنند. تاپیک فعلا بسته میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده