Alireza36 ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 سلام روی ویندوز ۱۱ زدم دانلود بشه کلاینت وقتی ۴۸۶ مگ دانلود شد زیرش زد کنسل یبار دیگه دان کردم همینجوری شد بعد ارور داد که باید تایید کنید برنامه سالمه که عکسشو میزارم، من تایید کردم که سالمه بعد گفت مرسی از فیدبکتون، دوباره زدم دانلود بشه که بازم کنسل شد https://s6.uupload.ir/files/img_20250216_002046_350_zanc.jpg نقل قول لینک به دیدگاه
AliRezaART ارسال شده در February 17 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 لینک حذف شده از اول اپلود کن نقل قول تنها لینک به دیدگاه
Alireza36 ارسال شده در سهشنبه در 13:49 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 13:49 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ در 00:57، Alireza36 گفته است: سلام روی ویندوز ۱۱ زدم دانلود بشه کلاینت وقتی ۴۸۶ مگ دانلود شد زیرش زد کنسل یبار دیگه دان کردم همینجوری شد بعد ارور داد که باید تایید کنید برنامه سالمه که عکسشو میزارم، من تایید کردم که سالمه بعد گفت مرسی از فیدبکتون، دوباره زدم دانلود بشه که بازم کنسل شد # @NoFoZiانتی ویروسم خاموشه ولی وقتی کلاینت دانلودش کامل میشه میزنه Cancel چند بار امتحان کردم نقل قول لینک به دیدگاه
Alireza36 ارسال شده در سهشنبه در 16:58 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:58 @Spartanانتی ویروسم از قبل خاموشه ، کجا بهت پیام بدم نقل قول لینک به دیدگاه
AliRezaART ارسال شده در سهشنبه در 19:02 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:02 5 ساعت قبل، Alireza36 گفته است: @NoFoZiانتی ویروسم خاموشه ولی وقتی کلاینت دانلودش کامل میشه میزنه Cancel چند بار امتحان کردم بیزحمت مشخصات PC خود را بگید نقل قول تنها لینک به دیدگاه
Alireza36 ارسال شده در سهشنبه در 19:12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:12 @NoFoZiRom 16 Rtx 4050 Core i7 Nasl 13 Windows 11 نقل قول لینک به دیدگاه
AliRezaART ارسال شده در چهارشنبه در 13:23 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:23 18 ساعت قبل، Alireza36 گفته است: @NoFoZiRom 16 Rtx 4050 Core i7 Nasl 13 Windows 11 لینک که گذاشتی حذف شده یکبار دیگه بزارش نقل قول تنها لینک به دیدگاه
Integer ارسال شده در چهارشنبه در 13:46 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 13:46 (ویرایش شده) درود بر شما در حال حاظر کلا هیچ گیمی و برنامه ای فعلا روی ویندوز 11 مثل آدم ران نمیشه آرساکیاگیم هم یکی از همونا هستش این مورد طبیعی هستش و نه ربطی به سخت افزارتون داره نه به نرم افزار و نه به پی سیتون مشکل از سیستم عاملتونه جناب + ممکنه که مشکل از شبکتون هم باشه چک کنید یه بار دیگه یک فیلم قرار بدید ویرایش شده چهارشنبه در 13:47 توسط Integer نقل قول MonsterS [M] :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه
amirdii ارسال شده در چهارشنبه در 22:02 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:02 ذات : ویندوز ۱۱ نقل قول لینک به دیدگاه
AliRezaART ارسال شده در چهارشنبه در 22:19 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:19 8 ساعت قبل، Integer گفته است: درود بر شما در حال حاظر کلا هیچ گیمی و برنامه ای فعلا روی ویندوز 11 مثل آدم ران نمیشه آرساکیاگیم هم یکی از همونا هستش این مورد طبیعی هستش و نه ربطی به سخت افزارتون داره نه به نرم افزار و نه به پی سیتون مشکل از سیستم عاملتونه جناب + ممکنه که مشکل از شبکتون هم باشه چک کنید یه بار دیگه یک فیلم قرار بدید روی ویندور ۱۰ هم اینطوریه نقل قول تنها لینک به دیدگاه
MamadSaleh ارسال شده در پنجشنبه در 21:07 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:07 23 ساعت قبل، amirdii گفته است: ذات : ویندوز ۱۱ ذات ویندوز ۱۱:* نقل قول ツ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.