Alireza36 ارسال شده در شنبه در 21:27 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:27 سلام روی ویندوز ۱۱ زدم دانلود بشه کلاینت وقتی ۴۸۶ مگ دانلود شد زیرش زد کنسل یبار دیگه دان کردم همینجوری شد بعد ارور داد که باید تایید کنید برنامه سالمه که عکسشو میزارم، من تایید کردم که سالمه بعد گفت مرسی از فیدبکتون، دوباره زدم دانلود بشه که بازم کنسل شد https://s6.uupload.ir/files/img_20250216_002046_350_zanc.jpg نقل قول لینک به دیدگاه
NoFoZi ارسال شده در دوشنبه در 06:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:20 لینک حذف شده از اول اپلود کن نقل قول لینک به دیدگاه
Alireza36 ارسال شده در دیروز در 13:49 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:49 در ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ در 00:57، Alireza36 گفته است: سلام روی ویندوز ۱۱ زدم دانلود بشه کلاینت وقتی ۴۸۶ مگ دانلود شد زیرش زد کنسل یبار دیگه دان کردم همینجوری شد بعد ارور داد که باید تایید کنید برنامه سالمه که عکسشو میزارم، من تایید کردم که سالمه بعد گفت مرسی از فیدبکتون، دوباره زدم دانلود بشه که بازم کنسل شد # @NoFoZiانتی ویروسم خاموشه ولی وقتی کلاینت دانلودش کامل میشه میزنه Cancel چند بار امتحان کردم نقل قول لینک به دیدگاه
Alireza36 ارسال شده در دیروز در 16:58 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:58 @Spartanانتی ویروسم از قبل خاموشه ، کجا بهت پیام بدم نقل قول لینک به دیدگاه
NoFoZi ارسال شده در دیروز در 19:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:02 5 ساعت قبل، Alireza36 گفته است: @NoFoZiانتی ویروسم خاموشه ولی وقتی کلاینت دانلودش کامل میشه میزنه Cancel چند بار امتحان کردم بیزحمت مشخصات PC خود را بگید نقل قول لینک به دیدگاه
Alireza36 ارسال شده در دیروز در 19:12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 19:12 @NoFoZiRom 16 Rtx 4050 Core i7 Nasl 13 Windows 11 نقل قول لینک به دیدگاه
NoFoZi ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 18 ساعت قبل، Alireza36 گفته است: @NoFoZiRom 16 Rtx 4050 Core i7 Nasl 13 Windows 11 لینک که گذاشتی حذف شده یکبار دیگه بزارش نقل قول لینک به دیدگاه
Integer ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل (ویرایش شده) درود بر شما در حال حاظر کلا هیچ گیمی و برنامه ای فعلا روی ویندوز 11 مثل آدم ران نمیشه آرساکیاگیم هم یکی از همونا هستش این مورد طبیعی هستش و نه ربطی به سخت افزارتون داره نه به نرم افزار و نه به پی سیتون مشکل از سیستم عاملتونه جناب + ممکنه که مشکل از شبکتون هم باشه چک کنید یه بار دیگه یک فیلم قرار بدید ویرایش شده 7 ساعت قبل توسط Integer نقل قول MonsterS [M] :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.