Alininja ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: بنده یه شکایت به تاپیک non-rp kadkhodaa دارم،،،طبق مدارکی که داخل تاپیک گذاشته بودم بنده به اون شخص mt دادم ولی ایشون/q دادن که این کار ادمین جیل دارد ولی ادمین مربوطه گفته مدرک بفرستید که چرا به اون شخص اخطار دادم،،،مدرک اینکه چرا به اون شخص mt دادم مربوط به فکشن هست و من فقط در صورت شکایت یا به درخواست مسئولان لیدر ها یا خود لیدر مدارک رو به همان اشخاص میدم نه فرد دیگه ای،،،لطفا رسیدگی شه(بنده هیچ گونه مشکلی با ادمین مربوطه ندارم فقط جهت شفاف سازی شکایت کردم در صورت تایید ادمین مربوطه مجازات نشود) • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در یکشنبه در 11:24 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:24 با سلام در حال بررسی هستیم صبور باشید ! Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در دوشنبه در 10:36 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:36 با سلام مجدد شکایت قبول شد ! ادمین مربوطه اخطار های لازم رو دریافت میکند! نکته: اخلاق خارج از زندگی صورت گرفته و ادمین مربوطه مجازات های لازم را برای فرد خطاکار انجام میدهد. موفق باشید، بدرود! +بسته شد. 1 Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده