KurdAli ارسال شده در پنجشنبه در 21:44 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:44 - موضوع: ارساکیا - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: ارساکیا فارسی - توضیحات بیشتر: درست کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMatin ارسال شده در پنجشنبه در 23:29 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:29 1 ساعت قبل، KurdAli گفته است: - موضوع: ارساکیا - عکسی که در نظر دارید: (می توانید از خود طراح بخواهید طبق موضوع برای شما عکس پیدا کند) - نوشته روی عکس: ارساکیا فارسی - توضیحات بیشتر: درست کنید درود. Click My accounts: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در جمعه در 10:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:07 خدمت درخواست دهنده ی گرامی @KurdAli یکی از کارهای قدیمی بنده در عین سادگی وقت زیادی رو صرف ش کردم که متاسفانه مورد استقبال قرار نگرفت و به آگهی ترحیم تشبیه شد (very Laugh). و در حال حاضر برای تمامی کارهای گرافیکی از لوگوی 3D ساخت خودم استفاده میکنم. لینک دانلود مخفی کننده در صورت رضایت می توانید برای بسته شدن این موضوع اعلام فرمایید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARiZ ارسال شده در جمعه در 10:43 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:43 Pm فرستاده شد در صورت رضایت بنویسید تأیید شود. MyAccount لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در جمعه در 10:50 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 10:50 خوبه عالی بسته شه 7 دقیقه قبل، ARiZ گفته است: Pm فرستاده شد در صورت رضایت بنویسید تأیید شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BeTa ارسال شده در جمعه در 12:44 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 12:44 1 ساعت قبل، KurdAli گفته است: خوبه عالی بسته شه درود + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده