RedDragon ارسال شده در پنجشنبه در 19:13 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:13 Click @HaftKhat @AbneR @HemosO @Peak و... @Syd اون آخرش اشتباه کردی @Captain @ArmoRed مشتیا ما براموم مهم نیست که حساب شیم اومدیم یه بازی کنیم حال کنیم همین. @XiN مهدی یکم زودتر میگفتی بهتر نبود؟ 1 3 نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tommy ارسال شده در پنجشنبه در 19:17 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:17 نقل قول Tommy .Maahdi. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mofa ارسال شده در پنجشنبه در 19:38 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:38 ۶۰ بار اون شمشیر مقدس رو به درو دیوار زدی نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در پنجشنبه در 19:39 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:39 @RedDragon سلام. خوبی ؟ @XiN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در پنجشنبه در 19:40 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:40 (ویرایش شده) هم اکنون، Mofa گفته است: ۶۰ بار اون شمشیر مقدس رو به درو دیوار زدی والا سرور لگ بود هرچی میزدیم نمی خورد هم اکنون، ArmoRed گفته است: @RedDragon سلام. خوبی ؟ @XiN سلام قربان شما ویرایش شده پنجشنبه در 19:40 توسط RedDragon نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rockey ارسال شده در پنجشنبه در 19:41 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:41 boom 1 نقل قول ExT ✪ 𝐎𝐧𝐞𝟒𝐎𝐧𝐞 - 𝟏𝟒𝟏 ✪ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در پنجشنبه در 19:42 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:42 28 دقیقه قبل، RedDragon گفته است: Click @HaftKhat @AbneR @HemosO @Peak و... @Syd اون آخرش اشتباه کردی @Captain @ArmoRed مشتیا ما براموم مهم نیست که حساب شیم اومدیم یه بازی کنیم حال کنیم همین. @XiN مهدی یکم زودتر میگفتی بهتر نبود؟ GG Bro 1 نقل قول Number One Family ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در پنجشنبه در 19:47 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:47 ای بابا نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در پنجشنبه در 19:49 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:49 باریکلا خوب ذوق داری موفق باشی. 1 1 نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Benz ارسال شده در پنجشنبه در 19:57 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:57 دلم خنک شد @Syd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMojtaba ارسال شده در پنجشنبه در 20:03 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:03 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در پنجشنبه در 20:03 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:03 3 دقیقه قبل، Benz گفته است: دلم خنک شد @Syd نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در پنجشنبه در 20:04 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:04 هم اکنون، Syd گفته است: 10k BS پرید با اون ددلی نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در پنجشنبه در 20:07 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:07 عالی هستی رفیق نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در پنجشنبه در 20:08 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:08 3 دقیقه قبل، RedDragon گفته است: 10k BS پرید با اون ددلی اشکال نداره از 21 تا شد 20 تا نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در پنجشنبه در 20:13 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:13 58 دقیقه قبل، RedDragon گفته است: Click @HaftKhat @AbneR @HemosO @Peak و... @Syd اون آخرش اشتباه کردی @Captain @ArmoRed مشتیا ما براموم مهم نیست که حساب شیم اومدیم یه بازی کنیم حال کنیم همین. @XiN مهدی یکم زودتر میگفتی بهتر نبود؟ خدا بگم چیکارت کنه صبح امدی راب مارو فیل کردی پول بزن بانکم بدو رفتم جیل ساعت 2 ازاد شدم امده با شمشیر یزید هممون کشت فقط @Syd اونجا داشت فش میداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در پنجشنبه در 20:16 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:16 27 دقیقه قبل، XiN گفته است: باریکلا خوب ذوق داری موفق باشی. اشکال نداره تازه رفته نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در پنجشنبه در 20:19 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:19 من خیلی خوب لایی دادم نتونستی منو بزنی مگه نه @RedDragon نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMuhammad ارسال شده در پنجشنبه در 20:27 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:27 ۱ ساعت قبل، RedDragon گفته است: Click @HaftKhat @AbneR @HemosO @Peak و... @Syd اون آخرش اشتباه کردی @Captain @ArmoRed مشتیا ما براموم مهم نیست که حساب شیم اومدیم یه بازی کنیم حال کنیم همین. @XiN مهدی یکم زودتر میگفتی بهتر نبود؟ یه فرار نکن ..... در هم میزاشتی تنگش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در پنجشنبه در 21:02 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:02 47 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است: خدا بگم چیکارت کنه صبح امدی راب مارو فیل کردی پول بزن بانکم بدو رفتم جیل ساعت 2 ازاد شدم امده با شمشیر یزید هممون کشت فقط @Syd اونجا داشت فش میداد نه بابا فحش چیه گفتم نزن مردک بیشتر از دست کسی فشاری شدم که رابو استارت زد نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در پنجشنبه در 21:06 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:06 2 دقیقه قبل، Syd گفته است: نه بابا فحش چیه گفتم نزن مردک بیشتر از دست کسی فشاری شدم که رابو استارت زد گفتیم اقا استارت نکن تا گفتی دیدم استارت شد کسی نبود جز @Wizardry نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در پنجشنبه در 21:25 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:25 18 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است: گفتیم اقا استارت نکن تا گفتی دیدم استارت شد کسی نبود جز @Wizardry طبق معمول صدا نداشت نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در پنجشنبه در 21:57 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:57 (ویرایش شده) 31 دقیقه قبل، Syd گفته است: طبق معمول صدا نداشت بنده خدا اینقدر فشار میخورد میگفت دیگه NGit تمومه 1 ساعت قبل، EzraeeI گفته است: من خیلی خوب لایی دادم نتونستی منو بزنی مگه نه @RedDragon نتیجه:Click ویرایش شده پنجشنبه در 21:58 توسط RedDragon نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در پنجشنبه در 22:36 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:36 38 دقیقه قبل، RedDragon گفته است: بنده خدا اینقدر فشار میخورد میگفت دیگه NGit تمومه نتیجه:Click اره مشتی اخر کنار gun shop زدی مارو املت کردی من پولم میخام من میخاستم با 200 ک پول زن بچم بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Benz ارسال شده در دیروز در 00:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:47 @RedDragon مختار شده که با شمشیر میزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.