Masteri ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: dm و کیل کردن مردم ایشون هیتمن است ولی من کانترکت نبودم و مشخص است در مدرک که ایشون من رو dm میده و کیل میکنه • مدارک (فیلم یا عکس): 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 باسلام خدمت مسئول محترم در مدارک خود ایشون همه چی مشخصه در مدرک ایشون نه نشون میده که من ایجاد مزاحمت کردم و نه نشون میده که من کیل کردم و همچنین با دستور /call 110 میتونن wanted بدن. نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) بدرود. :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Masteri ارسال شده در February 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 (ویرایش شده) من از دستور call 110/ استفاده کردم و شما از دستورات هیتمن و ادمینی وانتد خود را پاک میکردید و هیچ وانتدی نداشتید ویرایش شده February 13 توسط Masteri 6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 45 دقیقه قبل، Masteri گفته است: من از دستور call 110/ استفاده کردم و شما از دستورات هیتمن و ادمینی وانتد خود را پاک میکردید و هیچ وانتدی نداشتید لطفا از دادن پست بی مورد خودداری کنید. در ضمن بنده قابلیت پاک کردن وانتد رو ندارم پس الکی تهمت نزنید چون چیزی رو با حرف نمیشه اثبات کرد. :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 با سلام شکایت شما رد شد! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده