DemonDragon ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات: سلام و درود من تو ایونت بودم گفتن برید دیوار رو به رو همه رفتن اونور ما هم داشتیم میرفتیم یهو گفتن دمون رو بکشید 3 تایی افتادن دنبالم منو کشتن اینا با من لج دارن و الکی تو ایونت ها یا کیل میدن منو یا کیک میدن • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/7b0e12_25VID-۲۰۲۵۰۲۱۳-۰۳۱۶۴۱.mp4 PERSIAN GULF اَدب نِشانِه تَرس نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ABUZAR ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 با سلام و درود شاکی محترم وقتی که داخل قوانین نوشتیم DM نکن اومدی DM کردی و گوش نکردن به حرف Organizer باید کیک کنیم تا حق بقیه ضایع نشه بدرود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ABUZAR ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 10 ساعت قبل، ABUZAR گفته است: با سلام و درود شاکی محترم وقتی که داخل قوانین نوشتیم DM نکن اومدی DM کردی و گوش نکردن به حرف Organizer باید کیک کنیم تا حق بقیه ضایع نشه بدرود. در صورتی که داخل مدارک خودش مشخص است که گفتیم برو اونور دیوار و تا سه شمارش کردیم وه تو به حرف Organizer گوش نکردی کیل شدی بدرود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DemonDragon ارسال شده در February 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 دوست عزیز که شما این ادعا رو داری پس چرا من رفتم اونور وایسادم منو زدی؟ داداش ا قشنگ معلومه افتادی دنبالم که منو کیل بدی PERSIAN GULF اَدب نِشانِه تَرس نیست ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 15 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 با سلام و درود؛ در مدارکِ شما مشخص اَست که قوانینِ ایونت را زیرِ پا گذاشتید و به حرف برگزار کننده ایونت گوش ندادید و منجر به کیل شدنتان شده اَست. شکایتِ شما رد شد. +موفق باشید. +بسته شد! ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده