Alininja ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: ایشون بی دلیل بنده رو پنج روز بن داده نه من بلکه تقریبا تمام کسایی که دم پینتبال رو میوت و بن زدن ولی شخصی که با همه بحث میکرده و توهین میکرده به افراد اونجارو کاری نداشتن(شخص kadkhodaa ) درخواست مدارک دارم مدارک: ucp لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 سلام. 16 ساعت قبل، Alininja گفته است: تمام کسایی که دم پینتبال رو میوت و بن زدن ولی شخصی که با همه بحث میکرده و توهین میکرده به افراد اونجارو کاری نداشتن(شخص kadkhodaa ) خود شخص ایشون رو بار و بار ها میوت کردم به دلیل فحاشی و بحث (فکر نمیکنم کسی به اندازه من مجازاتشون کرده باشه). همچنین بحثو شما شروع کردید، مدرسه ابتدایی نیست که وقتی یچیزی میگید جوابی ندن و برن به مدیر بگن @Pokers check https://forum.arsacia.ir/topic/60951-بن-بی-دلیل-yeager/ Staff-Note ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 سلام در حال بررسی هستیم صبور باشید ! Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 15 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15 با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شکایت رد شد. نکته: شما در حال بحث بودید! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده