MOHsEn ارسال شده در November 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 10, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات:سلامی مجدد، 2هفته ی از شکایتِ بنده گذشته و هنوز رسیدگی نشده و بنده الکی بن شدم درخواست دارم خودِ علی به شکایتِ بنده رسیدگی کنه نه ادمین هایِ پایین تر. @Ali لطفا به شکایتِ بنده سریعا رسیدگی کنید 2هفته ی میشه بنده بنِ الکی شدم! • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8341468434/11.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MOHsEn ارسال شده در November 13, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2018 فکر کنم قرار نیست به شکایتِ بنده رسیدگی کنید چون الکی بن کرده نمیخواید مجازات کنید کسی رو که از رویِ سوزش هایِ زیاد بن میکنه! @Ali اینه عدالتتون تویِ سرور؟؟ 3هفته ی گذشت ولی یک جواب هم ندادید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در November 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2018 با سلام چرا انتظار داری علی جواب یه ادم کوچیک که نهایتا 14 سالشه رو بده؟ اگه قصد ارتباط با موسس را دارید میتونید به ادمین ها بگید، ادمین ها به من میگن و من اگه صلاح دیدم به علی میگم در مورد بن شدنتون، سوزش به کسی میگن که وقتی خودشو لوس میکنه میگه میرم میرم کسی تحویلش نمیگیره آتیش میگیره میره دروغ تحویل مجموعه های دیگه میده لطف کن و خودت و مارو نفهم فرض نکن در صورت تکرار پست های پیاپی با شما برخورد خواهد شد بسته شد. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده