Epic ارسال شده در November 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: هر کس که در بالاس هست قطعا شاهده • توضیحات: عرض کنم ایشون در روزه جمعه متینگ گذوشتن که می دونید ممنوعه روزه جمعه حالا این هیچ:ایشون میگن اوکی این متینگ کسی نیاد عیب نداره اما fw دادن و رنک Up بنده رو از 2 به 1 تلیغ دادن.خاستاره برخورد و رنک اپ و پاک شدنه fw خود هستم.همین طور ادمین نسترن و خیلی ها حرف منو تایید کردن و تازه پول خودمو دریافت نکردم ایشون می تونستن شنبه نیز بزارن.همین طور ایشون برای تمامی رنک ها هر ماشینی رو ازاد کردن و فحش در /f هم ازاد کردن حتی ناموسی که این ممنوعه ایشون صلاحیت لیدری رو ندارن باتشکر از شما ناظرین عزیز • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده November 9, 2018 توسط RyderGroovStreet جا مونده بود چیزی نقل قول ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadDemon22 ارسال شده در November 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2018 @RyderGroovStreet 1- میتینگ در روز جمعه، قبل میتینگ Staff مجاز هستش! 2- مدرک شما قابل قبول نیست و اگر مدرک درستی دارید بزارید. 3- من با مشورت با تیم ادمینی سرور، تصمیم گرفتم که این مجازات رو برای شما در نظر بگیرم! 4- من به هیچ عنوان در /F فوش رو آزاد نکردم اگر مدارکتون کامل نیست لطفا حرف تو دهن بنده نزارید. با شکر. 1 نقل قول I just kill you with 1 shot That's why people call me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در November 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2018 با سلام میتینگ روز جمعه غیر قانونی نیست، حرف های بی اساس نزنید. شکایت شما رد شد، لیدر مورد نظر دیگر در تیم کارکنان فعالیت ندارند بسته شد. نقل قول Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.