banana2 ارسال شده در February 11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:الله • توضیحات: سلام ما ی اکیپ هستیم 6 7 نفر که به اسمای mr__banana و mr__cocomber و mr__tamate بن شدیم دوسال میگذره به دلیل خرید فروش ارز به پول واقعی که اشتباهی صورت گرفته ادمین اشتباه متوجه شده ما رفیق هستیم پول خرید گلدو شریکی میزدیم گلد میخریدیم و پول تو بازیو هم تقسیم میکردیم اصلا ما همچین کاری نکردیم ما رفیق محله ای هستیم بین خودمون این موضوع بوده من گولد میخریدم از سایت فروشگاه بعد میفروختم پول گلدو تقسیم میکردیم بین خودمون پول بازی هم تقسیم میکردیم و ادمین تشخیص داده که ما داریم فروش ارز دیجیتال میکنیم که اصلا اینطور نیست ما رفیق محله ای هستیم بین خودمون بوده هیچ کار خلافی هم نکردیم تکلیف ما چیه این ظلم نیست پس چیه؟ لطفا رسیدگی کنید تکلیف مارو مشخص کنید.و من ی رفیق داشتم میخاستم از بازی ی مدتی برم بعد دوباره بیام میخاستم پول های داخل بازی رو به رفیقم بدم و برم و بن شدیم که حتی اون هم قبول نکرد که پول های بازی منو بگیره پول واقعی بهم بده بازم میگم ما رفیق محله ای هستیم هر روز همدیگرو میبینیم کار خلافی نکردیم و بن شدیم حتی mr__ tamate وmr__cocomber هم بن شدن و این اتفاق حدوده 2 سال پیش اتفاق افتاده سال 2023 کلا اکیپی که داشتیم همه حدودا بن شدن وقتمون و پولمونو گذاشتیم سر این بازی میتونید چک کنید که ببینید من چقدر گلد خریدم از سایت فروشگاهتون بعد الکی الکی بن بشیم ظلم شده در حقمون اصلا هیچ گونه کار خلافی نکردیم همش بین رفاقت خودمون بوده. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک وجود ندارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در February 14 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 درود: @banana2, عزیز: محرومیت شما برای 2 سال پیش می باشد. لطفا برای رفع محرومیت از فروشگاه اقدام کنید. شاد باشید. +بسته شد. ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده