RoReM ارسال شده در دیروز در 12:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:20 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام خدمت پاسخگویه شکایت بنده به علت اینکه خانواده کارم داشت رفتم و پایه سیستم نبودم ولی وقتی برگشتم دیدم که این اقا 2 بار به من کال داده 30 دقیقه نشد که بهشون کال دادم ولی بهم گفت جواب ندادی ریجکت کردم ایا فقط برایه 2 بار کال دادن اونم پشت سر در یک زمان ریجکت میکنن؟ والا تا اونجایی که یادمه 3 روز مهلت دارم تا به تست برم اگه نرفتم ریجکت کنن نه به خاطره 1 بار کال دادن خوب وقتی نمیتونم جواب بدم و پایه سیستم نیستم چه دلیلی داره که برایه 1 کال ریجکت کنن؟ • مدارک (فیلم یا عکس: از خود ایشون بگیرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Escobar ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 6 ساعت قبل، RoReM گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام خدمت پاسخگویه شکایت بنده به علت اینکه خانواده کارم داشت رفتم و پایه سیستم نبودم ولی وقتی برگشتم دیدم که این اقا 2 بار به من کال داده 30 دقیقه نشد که بهشون کال دادم ولی بهم گفت جواب ندادی ریجکت کردم ایا فقط برایه 2 بار کال دادن اونم پشت سر در یک زمان ریجکت میکنن؟ والا تا اونجایی که یادمه 3 روز مهلت دارم تا به تست برم اگه نرفتم ریجکت کنن نه به خاطره 1 بار کال دادن خوب وقتی نمیتونم جواب بدم و پایه سیستم نیستم چه دلیلی داره که برایه 1 کال ریجکت کنن؟ • مدارک (فیلم یا عکس: از خود ایشون بگیرین ارادت. شما در تاریخی که من بهت زنگ زدم AFK نبودی من 2 بار بهت زنگ زدم که در اون تایم شما AFK نبودید و به دلیل عدم پاسخگویی Reject شدید، مدرک پاسخ ندادن شما هم موجوده اگر لازم باشه ارسال میکنم. بدرود. نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Escobar ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل ناگفته نماند، 70 نفر توی اولویت هست، من نمیتونم بشینم و منتظر شما بمونم که هروقت دوست داشتی بیای واسه تست. نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ialisan ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل 7 ساعت قبل، RoReM گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام خدمت پاسخگویه شکایت بنده به علت اینکه خانواده کارم داشت رفتم و پایه سیستم نبودم ولی وقتی برگشتم دیدم که این اقا 2 بار به من کال داده 30 دقیقه نشد که بهشون کال دادم ولی بهم گفت جواب ندادی ریجکت کردم ایا فقط برایه 2 بار کال دادن اونم پشت سر در یک زمان ریجکت میکنن؟ والا تا اونجایی که یادمه 3 روز مهلت دارم تا به تست برم اگه نرفتم ریجکت کنن نه به خاطره 1 بار کال دادن خوب وقتی نمیتونم جواب بدم و پایه سیستم نیستم چه دلیلی داره که برایه 1 کال ریجکت کنن؟ • مدارک (فیلم یا عکس: از خود ایشون بگیرین سلام توی اظهاراتتون بیان کردید که به ساب لیدر محترم زنگ زدید! هرگونه تماس و یا جواب ندادن و حضور نداشتن باعث رد شدن شما از تست میشود موفق باشید نقل قول دل بده حال میده رفاقت با ما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل @ialisan درود و احترام، لطفا مدارک خود را تا 24 ساعت آینده برای بنده ارسال کنید. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با آدما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Escobar ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل درود @ZakharAsli مدارک ارسال خواهد شد. نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoReM ارسال شده در 9 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل 9 ساعت قبل، Escobar گفته است: ارادت. شما در تاریخی که من بهت زنگ زدم AFK نبودی من 2 بار بهت زنگ زدم که در اون تایم شما AFK نبودید و به دلیل عدم پاسخگویی Reject شدید، مدرک پاسخ ندادن شما هم موجوده اگر لازم باشه ارسال میکنم. بدرود. گفتم که من پشت سیستم نبودم اقا و بله دیدم که 2 بار پشت سر هم زنگ زدی ولی چرا درست بعد 5 یا 10 دقیقه بعد زنگ زدم میگی ریجکت؟ و حالا شما turn off بودی که میگیم نبودی ولی کلن با 2 بار زنگ زدم کسی ریجکت نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoReM ارسال شده در 9 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل 9 ساعت قبل، ialisan گفته است: سلام توی اظهاراتتون بیان کردید که به ساب لیدر محترم زنگ زدید! هرگونه تماس و یا جواب ندادن و حضور نداشتن باعث رد شدن شما از تست میشود موفق باشید بله ولی وقتی ساب زنگ میزنه و من امکان پاسخگویی به تلفن را ندارم و بعد 5 دقیقه کال میدم که چیکارم داشتی زنگ زده بودی میگه ریجکت والا من هر کجایه گزارش تست اقلیت ها رو نیگاه میکنم به علت عدم پاسخ گویی تلفن رد نکردن این اقا باید به جا 2 بار کال دادن پشت سر هم مدتی بعد دوباره کال میداد و بعد از 72 ساعت به علت عدم حضور در تست ریجکت میکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.