ConFessor ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: من با نیک نیم FasTShoT حدود ۲۰ روز پیش پست دسته متوسطی ال اس وی گذاشتم بعد لیدر قبلی استعفا داد و ساب لیدر شروع کرد به تست گیری و بنده نمیدونستم این فکشن ساب لیدر داره من نیک نیم ام رو سل دادم و بعد فرداش دیدم ساب لیدر گذاشته من رد شدم به دلیل اقلیت دیگر با اینکه من نیک نیم رو سل داده بودم خواهشن اگر اکسپت شد ساب لیدر مجازات نشه تقاضای تست دارم • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mizox ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی محترم به گفته خودتون شما 20 روز بوده که پست درخواست عضویت گذاشتید و بعد رد شدنتان تازه یادتون اومده نیک نیم تغییر دادید در صورتی که نیک نیم خودتون رو تغییر میدید باید هماهنگ سازی کنید. اگر مسئول مربوطه تایید کنند تست از شما گرفته میشه. نقل قول ♕𝑰'𝒎 𝒂 𝒔𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏 𝒘𝒉𝒐 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒔 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒇 𝒎𝒚 𝒇𝒆𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒃𝒆𝒉𝒊𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒎𝒊𝒍𝒆♕ : 𝙼𝚢 𝚊𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝𝚜 ☠ ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZakharAsli ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل @ConFessor درود و احترام، شکایت شما درحال بررسی است. نقل قول وقتی میرسی به قدرت و اون بالا ها میشینی مراقب رفتارت با آدما باش یه روزی برمیگردی پایین همون ادم هارو میبینی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.