Yujin ارسال شده در دوشنبه در 16:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:38 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: --- • توضیحات: با سلام و احترام من به این دوست عزیز help افتادم نه به حرف های من گوش می کرد نه چیری بلد بود جواب ها هم دیر می داد بی احترامی هم کرد لطفاً رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس)https://uplod.ir/3l6oupv330ts/XRecorder_20250210_02.mp4.htm لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRKomanDo ارسال شده در دوشنبه در 17:56 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:56 با سلام و خسته نباشید خدمت مسئول محترم. اگه در مدرک شما واضح باشه قشنگ معلومه به قصد شکایت امدین و لحن بد صحبت کردین. گذینه دوم شما سوال بی مورد از من پرسیدین و من گفتم Forum بخونید. ولی بعدش جواب را به شما گفتم همچنین سوال هایی رو باید از فوروم مطالعه کنید نه هلپر ها لطفا از شکایت بی مورد خودداری کنید. اگه نیاز بود مدارک رو بفرستم با تشکر از مسئولین محترم. بدرود. My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roya ارسال شده در دوشنبه در 18:05 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 18:05 درود. هلپر مربوطه پاسخ صحیح به شما دادند شما موظفید خودتون قوانین فروم رو مطالعه کنید و هلپر موظفه برای سوالات اینچنینی شمارو به سمت فروم راهنمایی کنه. بجای توصیه کردن مطالعه ی فروم به هلپر مربوطه لطفا خودتون ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید. درضمن کاملا هدفتون از هلپمی دادن مشخصه طبق مدارک خودتون. لطفا از دادن هلپمی بی مورد جهت آزار و اذیت تیم کارکنان جدا خودداری کنید در صورت تشخیص و اطمینان با شما به شدت برخورد میشه. و همچنین از شکایت بی مورد هم پرهیز کنید. شکایت شما رد شد. موفق باشید. +بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده