رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مایک بن بی دلیل slap

shirmoz

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:SHIRMOZ_Y.png

عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Slap.png

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:

توضیحات: بدونه هیچ دلیل مایک بن کردن منم فقط اهنگ گذاشتم اصلا مثبت ۵ نبود ایشون ی هاستری به نامه ceti 

امد توی چت ادمین ها گفته ی میوت مون نشه با من بود رفیقمم هاستر بود بهم گفت منم رفتم گفتم بزرگترت نمیتونه بعد ۲ دقیقه ادمین slap مایک بن کرد خوب این پارتی بازی دیگه نمیشه

مدارک (فیلم یا عکس): 06f910_25Screenshot-۲۰۲۵۰۲۱۰-۰۳۵۵۳۲.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود, اجازه بدهید توضیحات و حرف های شما را با هم بررسی کنیم:

3 ساعت قبل، shirmoz گفته است:

بدونه هیچ دلیل مایک بن کردن

شما در مکان عمومی (Paintball) اقدام به توهین های شدت بالا و الودگی صوتی کردید. (خود شما نیز این مورد را تایید کردید)

فقط اهنگ گذاشتم اصلا مثبت ۵ نبود ایشون ی هاستری به نامه ceti 

امد توی چت ادمین ها گفته ی میوت مون نشه با من بود رفیقمم هاستر بود بهم گفت

برای این مورد مجازات نشدید, اما رفیق شما $Mehrsa$ سر افشا سازی چت ادمینی مجازات خواهند شد. (کسر روز های هاستری)

منم رفتم گفتم بزرگترت نمیتونه

این جمله فقط یکی یکی از تخلفات شما بود, جملات خیلی بیشتری بیان کردید (خود شما نیز این مورد را تایید کردید)

بعد ۲ دقیقه ادمین slap مایک بن کرد خوب این پارتی بازی دیگه نمیشه

خب دیگه عزیزم: این پارتی بازی دیگه نمیشه (حتی جمله ای هم که به کار بردید خلاف اظهارات شما واقع هستند)

وقتی در مکان عمومی اقدام به اینگونه تخلفات میکنید انتظار ارسال مدرک از سوی بازیکنان را داشته باشید. (از بازیکنی مانند شما که چندین بار میکروفون بن, تعلیق و ... شده چنین چیزی بعید است)

بازیکنی که شما بنده را با او همکار خطاب, و اتهام پارتی بازی میزنید, داخل انجمن مدارک شما را برای بنده ارسال کرده, اگر که میفرمایید اشخاص دیگری هم به شما توهین کردند, شما هم مدارک انها را ارسال کنید.

با کمال میل تمام انها را مجازات خواهم کرد.

حالا بزارید از شما مانند شکایت قبلی ای که از بنده کردید چند سوال بپرسم:

• چرا زمانی که میکروفون بن شدید و بنده شمارا تلپورت کردم که چندین نکته به شما بگویم, شروع به فحاشی به بنده کردید؟
  • چرا وقتی که مجازات شدید, اکانت هایی که حاوی فحاشی به بنده بود را ساختید؟ نکنه سر این هم شکایت دارید؟
  • دلیلی که در انجمن داخل پیام خصوصی با بنده با لحن تهدید امیز حرف میزنید چیست؟
  • طبق حرف های خودتان دلیل فحاشی شما به بنده این بوده که بنده شما را میکروفون بن کردم, ایا این موجه است؟ میتوانستید از طریق Report به صورت خصوصی پیگیر قضیه میکروفون بن خود باشید.
  • اگر توهینی صورت گرفته باشد, میتوان مجازات ان را روی تمام اکانت های شما اعمال کرد

پس از عذر خواهی کردن شما از بنده سر فحاشی های قبلی, انتظار داشتم که دیگر این کار را تکرار نکنید.

اما مجددا با فحاشی و شکایت های شما رو به رو شدم, مقداری ناراحت کننده بود.

داخل Report امروز با بنده رو در رو صحبت کردید و از همه چی مطلع شدید.

دلیل باقی ماندن شکایت شما برای بنده واضح نیست, با این حال, مدارک به مسئول ادمین ارسال خواهد شد.

• دوست دارم که 1

کی میتونست بره جلو بهتر از من؟

اینا که اسم بردی همه مثل...

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Slap گفته است:

درود, اجازه بدهید توضیحات و حرف های شما را با هم بررسی کنیم:

شما در مکان عمومی (Paintball) اقدام به توهین های شدت بالا و الودگی صوتی کردید. (خود شما نیز این مورد را تایید کردید)

برای این مورد مجازات نشدید, اما رفیق شما $Mehrsa$ سر افشا سازی چت ادمینی مجازات خواهند شد. (کسر روز های هاستری)

این جمله فقط یکی یکی از تخلفات شما بود, جملات خیلی بیشتری بیان کردید (خود شما نیز این مورد را تایید کردید)

خب دیگه عزیزم: این پارتی بازی دیگه نمیشه (حتی جمله ای هم که به کار بردید خلاف اظهارات شما واقع هستند)

وقتی در مکان عمومی اقدام به اینگونه تخلفات میکنید انتظار ارسال مدرک از سوی بازیکنان را داشته باشید. (از بازیکنی مانند شما که چندین بار میکروفون بن, تعلیق و ... شده چنین چیزی بعید است)

بازیکنی که شما بنده را با او همکار خطاب, و اتهام پارتی بازی میزنید, داخل انجمن مدارک شما را برای بنده ارسال کرده, اگر که میفرمایید اشخاص دیگری هم به شما توهین کردند, شما هم مدارک انها را ارسال کنید.

با کمال میل تمام انها را مجازات خواهم کرد.

حالا بزارید از شما مانند شکایت قبلی ای که از بنده کردید چند سوال بپرسم:

• چرا زمانی که میکروفون بن شدید و بنده شمارا تلپورت کردم که چندین نکته به شما بگویم, شروع به فحاشی به بنده کردید؟
  • چرا وقتی که مجازات شدید, اکانت هایی که حاوی فحاشی به بنده بود را ساختید؟ نکنه سر این هم شکایت دارید؟
  • دلیلی که در انجمن داخل پیام خصوصی با بنده با لحن تهدید امیز حرف میزنید چیست؟
  • طبق حرف های خودتان دلیل فحاشی شما به بنده این بوده که بنده شما را میکروفون بن کردم, ایا این موجه است؟ میتوانستید از طریق Report به صورت خصوصی پیگیر قضیه میکروفون بن خود باشید.
  • اگر توهینی صورت گرفته باشد, میتوان مجازات ان را روی تمام اکانت های شما اعمال کرد

پس از عذر خواهی کردن شما از بنده سر فحاشی های قبلی, انتظار داشتم که دیگر این کار را تکرار نکنید.

اما مجددا با فحاشی و شکایت های شما رو به رو شدم, مقداری ناراحت کننده بود.

داخل Report امروز با بنده رو در رو صحبت کردید و از همه چی مطلع شدید.

دلیل باقی ماندن شکایت شما برای بنده واضح نیست, با این حال, مدارک به مسئول ادمین ارسال خواهد شد.

عزیزم من باهاتون صحبت کردم خواستم اصلا همون موقع پسش بگیرم شکایت تو گیم باهام حلش کردیم 

پس میگیرم

اگر فحاشی شد شرمنده هستم واقعا بهتون توضیح دادم چی شد

• مرسی 1
لینک به دیدگاه

با سلام

14 ساعت قبل، shirmoz گفته است:

پس میگیرم

موفق باشید، بدرود!

+بسته شد.

Be a voice, not an echo

FcPoker.png

I am not a player…I’m the game

لینک به دیدگاه

• Mortezaa موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...