AmirBerLyN ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله • توضیحات: به نام خدا من و بچه محل هام که رفیق هستیم، این دوتا رفیق هام به مشکل بر میخورند که من از مشکل اینا با خبر نبودم و این رفیقمون (Dive) رفته تو اکانت (gode) و اموال ایشون رو بالا کشیده و بنده که با اکانت Dive وار ایشون رو میرفتم آقای آروان منو مقصر این قضیه میدونن و منو بخاطر Scam بن کردن لطفاً مشکل رو با دقت بررسی کنید و حتماً مدارک کافی برای این موضوع داشته باشید... خلاصه به هر نحوی اموال ایشون (gode) برگشته میشه و نمیدونم ایم چرا اکانت طرف رو بن نکرده اومده منی که IP ام با طرف یکی بود منو بن کرده، حتی میتونید از Gode هم بپرسید که من اصلا با ایشون مشکلی ندارم من مدارکی بابت این موضوع ندارم زیرا من آفلاین بودم... حرف برای گفتن زیاده اگر لازم میدونید در Forum با من در ارتباط باشید ممنون من از این شکایت هیچ بی احترامی ندارم و میخوام حق به حق دار برسه مرسی از زحماتتون تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): مدارکی وجود ندارد. ویرایش شده February 10 توسط AmirBerLyN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 با سلام ادمین محترم @Arvan تا 24 ساعت مهلت دارد مدارک و دفاعیه خود را ارسال کند! Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در February 11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 (ویرایش شده) درود و احترام خدمت پاسخگو محترم. مدارک در Matrix ارسال شد. امیدوارم سعی نکنید با دروغ کسی رو فریب بدید، ما از خوده شما آگاه تریم. موفق باشید. ویرایش شده February 11 توسط Arvan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBerLyN ارسال شده در February 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، Arvan گفته است: درود و احترام خدمت پاسخگو محترم. مدارک در Matrix ارسال شد. امیدوارم سعی نکنید با دروغ کسی رو فریب بدید، ما از خوده شما آگاه تریم. موفق باشید. جناب شما اموال طرف رو برگشت زدید و کسی که کلاهبرداری کرده رو پیدا کردید نمیدونم شما چجوری به این نتیجه رسیدید که مارو بن بکنید به هر حال من اکانت رو Unban کردم ولی مولتی ها بنه. میتونید از کسی که ازش کلاهبرداری شده پرسوجو کنید و مقصر اصلی رو پیدا کنید نمیخوام مشکل این دوتارو کامل و واضح بگم چون اینجا جاش نیست. ویرایش شده February 11 توسط AmirBerLyN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در February 11 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11 درود. لطقا منتظر پاسخ نهایی مسئول باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شگایت رد شد! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده