kadkhodaa ارسال شده در یکشنبه در 13:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:04 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: الله . • توضیحات: با سلام ایشون منو بن برا همیشه دادن من کجا حرفی زدم و تبلیغات کردم در خواست مدرک دارم • مدارک (فیلم یا عکس): ucp محرومیت ها 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در یکشنبه در 14:16 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:16 با سلام ادمین محترم @Merkelتا 24 ساعت مهلت دارد مدارک و دفاعیه خود را ارسال کند! Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Merkel ارسال شده در دوشنبه در 06:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 06:27 با عرض سلام و احترام خدمت شما شاکی محترم. آدما گاهی اشتباهاتی خواسته و یا ناخواسته انجام میدهند ولی چقدر خوبه شجاعت راست گفتن و حقیقت گفتن رو بلد باشن. بنده شما رو 2 بار TP کردم جای خودم ولی متاسفانه هر دو بار از بازی از عمد خارج شدین! امید وارم این اشتباهات دیگر تکرار نشود! مدارک ارسال شد. Staff-Note لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در دوشنبه در 20:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:33 با سلام در حال بررسی هستیم، لطفا صبور باشید! Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در سهشنبه در 08:09 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 08:09 با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شکایت رد شد. نکته: شما تبلیغات انجام دادین! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. 1 Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده