Alireza12 ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام بنده یک تبلیغ زدم که 3x infrenus for sell که منظور از 3x هم مشخصه که به معنی سه عدد. ولی کنسل اد دادن. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 سلام، بله در جریان هستم که ادی که دادید درست بوده، اما شکل × در پلتفرم پی سی برای بازیکنان دیگه نامفهوم نمایش داده میشه و همین باعث میشه که ناخوانا بنظر برسه، به همین دلیل مجبور شدم کنسل کنم. توضیحات بیشتر به مسئول ادمین ها داده خواهد شد. Staff-Note 2 1 ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 با سلام با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شکایت شما رد شد! برای اینکه این مشکلات دوباره پیش نیاد خواهشا از این شکل دیگر استفاده نکنید، با تشکر! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده