AnToinE ارسال شده در شنبه در 19:00 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:00 سلام به همه من همه چیز رو درست زدم ip سرور و پسورد و در کل همه چی ولی Error میده و از سرور کیک میشه اونم به دلیل ایراد داشتن اینترنت ولی اینترنت هیچ ایرادی نداره نقل قول به قول قاسمی نی کار شماها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 NoFoZi ارسال شده در یکشنبه در 20:36 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:36 درود با اینترنت گوشی خود وارد شوید نقل قول درباره NoFoZi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Destroyer ارسال شده در شنبه در 21:29 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:29 درود، آیا شما از AGRakClient استفاده میکنید؟ نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 AnToinE ارسال شده در یکشنبه در 03:16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 03:16 خیر بنده دارم در مورد پلتفرم اندروید استفاده میکنم نه PC. همینطور که میبینید از سرور کیک میشه نقل قول به قول قاسمی نی کار شماها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Destroyer ارسال شده در یکشنبه در 21:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:10 دلایلی که میتونه این ارور بده: عضو بودن در کلن عضو بودن در اقلیت با سطح +۲۳ نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
AnToinE
سلام به همه
من همه چیز رو درست زدم ip سرور و پسورد و در کل همه چی ولی Error میده و از سرور کیک میشه اونم به دلیل ایراد داشتن اینترنت ولی اینترنت هیچ ایرادی نداره
به قول قاسمی نی کار شماها
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.