Metii ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بنده تقریبا ۱ ماه شده شکایت هیچ جوابی بهم نداده • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/58261-شکایات-بی-مورد-amirisking/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 باسلام مدارک به صورت Staff-Note برای مسئول محترم ارسال شد. نقل قول شکایت شما بررسی میشود و در پس بررسی اگر شکایات بی مورد صورت گرفته باشد مجازات اعمال خواهد شد. بنده این موضوع رو به رنک بالاتر گفتم و جوابی نگرفتم پس مجازاتی رو اعمال نکردم. درضمن در جواب شکایت شما از اون بازیکن گفتم اگر صورت گرفته باشه مجازات میشه و اگرم نباشه هیچ مجازاتی صورت نمیگیره پس وقتی مجازات صورت نگرفته باید متوجه شده باشید که شکایت شما رد شده است. :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Metii ارسال شده در February 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 10 ساعت قبل، Mehrdad گفته است: باسلام مدارک به صورت Staff-Note برای مسئول محترم ارسال شد. بنده این موضوع رو به رنک بالاتر گفتم و جوابی نگرفتم پس مجازاتی رو اعمال نکردم. درضمن در جواب شکایت شما از اون بازیکن گفتم اگر صورت گرفته باشه مجازات میشه و اگرم نباشه هیچ مجازاتی صورت نمیگیره پس وقتی مجازات صورت نگرفته باید متوجه شده باشید که شکایت شما رد شده است. مهرداد جان خب بگو دیگه ما 1 ماهه منتظریم پس میگیرم مهرداد پسر گلیه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 با سلام 4 ساعت قبل، Metii گفته است: پس میگیرم +بسته شد! Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده