AmirSavage ارسال شده در شنبه در 12:34 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:34 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:- • توضیحات: سلام درود بنده امروز تست داشتم جدا از اینکه سوالات سخت بود و در سطح دسته متوسط نبود سوالات نا مفهموم بود و Av های بی دلیل به بنده میدادن لطفا بررسی بشه تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): گزارش اعضا TMF، از لیدر بگیرید نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Escobar ارسال شده در شنبه در 13:16 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:16 (ویرایش شده) ارادت. خدمتتون عرض کنم که بنده از شما تست گرفتم و نیازی به شکایت از Wenja نیست. اولین موردی که میخوام عرض کنم این هست که سوالات مورد تاییدیه @ZakharAsli قرار گرفته و آنچنان سخت نیست. دومین مورد این هست که AV هایی که گرفتین انها بابت دیر جواب دادن و یا به اشتباه جواب دادن هستش سومین و مهمترین آن. از اونجایی که بنده میدونم بخاطر کدوم سوال تصمیم گرفتید که شکایت کنید, عرضم به خدمتت باید بگم که: اعضایی که به حرف افراد با رنک بالاتر از خود گوش ندهند مشمول مجازات خواهند شد (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) اگر نیاز باشه مدارک تست را به @Robert ارسال میکنم بدرود. ویرایش شده شنبه در 13:17 توسط imYaS1N 1 نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSavage ارسال شده در شنبه در 15:37 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:37 (ویرایش شده) حرف شمارو قبول دارم گوش ندادن به رنک بالاتر درسته ولی شما این رو بیان کردین؟! یا فقط گفتین گوش ندادین و turn off/ نزنید مجازات؟ جدا از اون یک سوال رو من در تایم مناسب و درست ارسال کردم ولی اشتباه تو Crew فرستادم شما بازم بیان کردین که تو /Wt چت نکنی av? ویرایش شده شنبه در 15:39 توسط AmirSavage نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Escobar ارسال شده در شنبه در 16:52 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:52 توضیحات بیشتر اگر لازم باشه برای @Robert ارسال میشه. نقل قول ! <ContinueS> ! <TIke TIke Mikonim> <TK> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در دوشنبه در 08:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 08:37 @imYaS1N 24 ساعت، فرصتِ ارائه مدارک را دارا هستید لطفا مدرک از کل تست را برای بنده ارسال کنید. نقل قول 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.