seyedseyed ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ... • توضیحات: با سلام و احترام بنده بعد از چند روز پس از مشکلات و کار های زندگی وارد بازی شدم و متاسفانه بن شدم، اگر مدرک منطقی وجود دارد که من چیت داشتم لطفاً از ادمین مورد نظر بخواهید تا نشان دهد در غیر این صورت من را از بن در آورید و با ادمین مربوطه برخورد کنید با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 STAFF-NOTE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 (ویرایش شده) با سلام در حال بررسی هستیم لطفا صبور باشید! ویرایش شده February 9 توسط Pokers Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شکایت شما رد شد! توجه: برخی از تخلفها وجود دارد که باعث می شود تمامی اکانت های یک شخص از بازی محروم شود و در صورتی که شما اکانتتان را در اختیار آن فرد قرار داده بودید یا وارد اکانت او شده بودید، اکانت شما هم به عنوان یکی از اکانت های آن شخص محسوب می شود و ممکن است مجازات بر روی اکانت شما به عنوان اکانت آن فرد هم اعمال شود. موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده