GladiaToor1386 ارسال شده در شنبه در 01:11 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 01:11 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:الله • توضیحات: تایم زدن و جواب ندادن به سوال • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/a15308_25VID-۲۰۲۵۰۲۰۸-۰۴۲۹۰۸.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در شنبه در 07:25 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 07:25 (ویرایش شده) درود خدمت شاکی محترم و پاسخگوی گرامی. متاسفانه بنده اون زمان Desync بودم و متوجه نبودم که برایم ریپورت باز شده و به محض متوجه شدن از بازی خارج شدم و دوباره وارد شدم و شمارو Teleport کردم ولی AFK بودید. دفاعیات خدمت پاسخگوی عزیز ارسال میشود. از مشکل پیش امده پوزش میطلبیم. موفق باشید. ویرایش شده شنبه در 07:26 توسط Arvan لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در یکشنبه در 07:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:12 با سلام! با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه که شامل مشکل فنی و ضعف اینترنتی از جانب ایشون بوده شکایت شما رد میشود. نکته: ایشون بعد از برطرف شدن مشکلشون سریعاا سمت شما اومدن که جواب ندادین! ولی اخطار های لازمه به ادمین بابت مشکل پیش اومده داده میشود! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده