Mohammad ارسال شده در November 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام من داشتم تبلیغ برایه خرید ماشین میکردم ایشون اس ام اس دادن گفتن موتور NRG-500 دارم بیمه 5 تایم دستروی 3 قیمت 2 میل بعد که رفتم بگیرم گفتم تایم دستروی و بیمه؟ گفتن بیمه 5 تایم دستروی 3 وقتی خریدم تا چیزی که به من گفتن تا چیزی که هست فرق داره بعدش گفتم 50000$ بده تا حساب درست شه گفتن نه نمیدم و تو داری منو تهدید میکنی شکایت میکنم من گفتم تهدید نیس دارم میگم 50000$ بده تا 1.950.000$ شه حساب گفتن نمیدم منم مجبور شدم شکایت کنم و اگه بیاد 50000$ رو پس بده که بشه 1.950.000$ قبول می کنم • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amin700 ارسال شده در November 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2018 با سلام بنده قبل از خرید شما اعلام کردم که اشتباه کردم طبق مدرک ! بعدش که شما سریع و بدون عدم توجه به صحبت من خرید رو انجام دادین طبق مدرک ! مورد بعد بعد از اینکه شما خرید رو با توجه به اعلام بنده که نگیر ! خریدیدن گفتم اوکی اشتباه از من هست ! بیا پس بده ! پولتم میدم ! طبق مدرک ! ولی شما تهدید کردید که یا 50000 میدی یا شکایت میکنم ! طبق مدرک ! حالا هم من مطیع قوانین سرور هستم من هیچ کلاه برداری انجام ندادم ! ادامین سرور میتونن تصمیم بگیرن ! {ادامین عزیز بنده به ایشون اعلام کردم نگیر ! قبل از تکمیل خرید ! مورد بعد بنده به ایشون گفتم بیا پولتو پس میدم ! موتور برگردون پولتو بگیر همون 2 میلیون رو ولی ایشون تهدید مکرر کردن که یا 50000 میدی یا شکایت میکنم ! به حر حال من منتظر تصمیم گیری هستم ! ممنون از شما } فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در November 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2018 با سلام خدمت شاکي محترم بازيکن مورد نظر 24 ساعت زمان برای برگرداندن مبلغ یا ماشین را داراست. HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در November 6, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2018 با سلام من هیچ گونه تهدیدی نکردم همه چت ها هم معلومه شما از کجا و رو چه حسابی میگید تهدید کردم در 13 ساعت قبل، Amin700 گفته است: من فقط گفتم بیا ۵۰.۰۰۰$ پس بده که قیمت موتور درست دربیاد من فقط پوله بیمه رو گفتم پس بده و من هیچ هرفی از اینکه پس میدی یا شکایت میکنم و این هرفا نزدم رسیدگی شه لطفا با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amin700 ارسال شده در November 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2018 ادمین اگر قرار باشه مجازاتی برای من اعمال بشه این پلیر هم بخاطر تهدید باید مجازات بشه ! فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در November 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2018 مدارک مبنی بر تهدید کافی نیست, 24 ساعت دیگر مهلت دارید برای برگرداندن اموال شاکی. HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amin700 ارسال شده در November 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2018 ایشون در سرور حضور ندارند .. 24 ساعت تمام شده و ایشون حضور نداشتند ! فان حزب الله هم الغالبون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در November 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2018 این زمان برای شماست آقای @Amin700 نه برای شاکی. 1 HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در November 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2018 مبلغ پرداخت شد. بسته شد/ HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده