رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Mohammad

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: DeTriS.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: AmIn7007.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: ALI2000.pngBadBoy.png

• توضیحات: با سلام من داشتم تبلیغ برایه خرید ماشین میکردم ایشون اس ام اس دادن گفتن موتور NRG-500 دارم بیمه 5 تایم دستروی 3 قیمت 2 میل بعد که رفتم بگیرم گفتم تایم دستروی و بیمه؟ گفتن بیمه 5 تایم دستروی 3 وقتی خریدم تا چیزی که به من گفتن تا چیزی که هست فرق داره بعدش گفتم 50000$ بده تا حساب درست شه گفتن نه نمیدم و تو داری منو تهدید میکنی شکایت میکنم من گفتم تهدید نیس دارم میگم 50000$ بده تا 1.950.000$ شه حساب گفتن نمیدم منم مجبور شدم شکایت کنم و اگه بیاد 50000$ رو پس بده که بشه 1.950.000$ قبول می کنم

• مدارک (فیلم یا عکس): sa_mp_025.pngsa_mp_026.png

irs01-640x640-lk-Cicwl8-3571666-16745061

Mohammad.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام  بنده قبل از خرید شما اعلام کردم که اشتباه کردم طبق مدرک ! 

sa_mp_040.png

بعدش که شما سریع و بدون عدم توجه به صحبت من خرید رو انجام دادین  طبق مدرک !

sa_mp_044.png

مورد بعد بعد از اینکه شما خرید رو با توجه به اعلام بنده که نگیر ! خریدیدن گفتم اوکی اشتباه از من هست ! بیا پس بده ! پولتم میدم ! طبق مدرک ! ولی شما تهدید کردید که یا 50000 میدی یا شکایت میکنم ! طبق مدرک !

sa_mp_043.png

sa_mp_041.png

حالا هم من مطیع قوانین سرور هستم من هیچ کلاه برداری انجام ندادم ! ادامین سرور میتونن تصمیم بگیرن !

{ادامین عزیز بنده به ایشون اعلام کردم نگیر ! قبل از تکمیل خرید ! مورد بعد  بنده به ایشون گفتم بیا پولتو پس میدم ! موتور برگردون  پولتو بگیر همون 2 میلیون رو ولی ایشون تهدید مکرر کردن که یا 50000 میدی یا شکایت میکنم ! به حر حال من منتظر تصمیم گیری هستم ! ممنون از شما }

فان حزب الله هم الغالبون

97cbce172b60a93adf9d3746b20e2fc3.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکي محترم
بازيکن مورد نظر 24 ساعت زمان برای برگرداندن
مبلغ یا ماشین را داراست.

❤️ HosseinDark ❤️

HosiDark.png

لینک به دیدگاه

با سلام 

من هیچ گونه تهدیدی نکردم همه چت ها هم معلومه شما از کجا و رو چه حسابی میگید تهدید کردم

در 13 ساعت قبل، Amin700 گفته است:

sa_mp_043.png

من فقط گفتم بیا ۵۰.۰۰۰$ پس بده که قیمت موتور درست دربیاد من فقط پوله بیمه رو گفتم پس بده و من هیچ هرفی از اینکه پس میدی یا شکایت میکنم و این هرفا نزدم  

رسیدگی شه لطفا

با تشکر

irs01-640x640-lk-Cicwl8-3571666-16745061

Mohammad.png

لینک به دیدگاه

مدارک مبنی بر تهدید کافی نیست, 24 ساعت دیگر مهلت دارید برای برگرداندن اموال شاکی.

❤️ HosseinDark ❤️

HosiDark.png

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...