HosseinLogan2018 ارسال شده در November 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: طبق مدرک من در Rob نقش Hacker داشتم و طبق قوانین هیچ پلیسی حق شلیک به هکر نداره ولی ایشون بدون آگاهی از قوانین از Hoster بودنشون سوء استفاده کردند و منو Kill دادن بدونه این که وانتد داشته باشم یا به طرفشون تیر اندازی کنم • مدارک (فیلم یا عکس): http://s8.picofile.com/file/8341625150/gta_sa_2018_11_02_23_45_24_614.avi.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در November 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2018 با سلام هاسترما نوب نیستند فکر کنم شما از قواعد بازی سر در نمیارید اگه وانتد ندارید چرا بعد از کیل شدن رفتید زندان؟ شکایت شما رد شد. بسته شد. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده