Cherry ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با عرض درود و وقت به خیر خدمت شما, بنده بعد از تقریبا یک سال یا بیشتر وارد فرومم شدم و و دیدم برای اولین بار اخطار فروم گرفتم از طرف شخص Fayez با این عنوان که سایت های +18 تبلیغات کردم که چنین چیزی اصلا امکان نداره همچنین که 5 اخطار امتیاز هم دریافت کردم, خواستار پیگیری و رفع این مشکل هستم با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در February 7 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @Cherry شکایت شما رد شد. عملکرد ناظم مربوطه صحیح بوده و به درستی مجازات شدید. شما در تاریخ 2024/11/16 اقدام به تبلیغ سایت های ذکر شده کردید. بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده