Sweet ارسال شده در November 2, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: از چهار راه داشتم رد میشدم که رادار سرعت ایشون منو گرفت با ۱۰۳ تا سرعت و تا جایی که من میدونم تا ۱۰۵ تا ایرادی نداره و بعدش این اقا دمباله من افتاد و خلاصه بهم Ticket داد و منم میخواستم قبول کنم اما دیدم بهم سه تا وانتد داد و قبلش ام هیچ اخطاری به من نداد که قبول کنم Ticket رو فقط تو چت معمولی گف قبول کن! و تا جایی که میدونم تویه M/ باید اخطار بده. @HiTLeR • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده November 2, 2018 توسط Sweet تغیرات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در November 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2018 با سلام شکایت شما رد شد، Hoster مورد نظر به شما 3بار اخطار داده است بسته شد. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده