HOSEINrts ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 فرم:بن بی دلیل و مدرک و تحمت زدن | Merkel • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام خدمت کارکنان بازی آرساکیاگیم.من داشتم تو شغل مکانیکی که مأموریت پیس اومده بود داشتم میرفتم ریپیر بدم دیدم که یهو این آقای Merkel اکانت من رو بدون دلیل و مدرکی بن ۱۵ روزه کرد.لطفا رسیدگی شود.ممنون. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/722c06_25Screenshot-۲۰۲۵۰۲۰۶-۲۱۱۰۴۲-Gallery.jpg 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 (ویرایش شده) با سلام ادمین محترم @Merkel تا 24 ساعت مهلت دارد مدارک و دفاعیه خود را ارسال کند! ویرایش شده February 7 توسط Pokers Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Merkel ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 با عرض سلام و احترام خدمت شما شاکی محترم . شما داخل بازی با اکانت های اصلی و حتی مولتی از پلیر های تازه وارد اقدام به کلاهبرداری میکنید. و به همین خاطر بنده صلاح دونستم که از اتفاق بیشتر این موضوع جلو گیری کنم. و در جریان باشید که کلاهبرداری و یا حتی تلاش برای کلاهبرداری مجازات های مخصوص خودشان را دارند. امید وارم از انجام دادن دوباره این کار خودداری کنید. مدارک برای سرپرست محترم ارسال شد. Staff-Note لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 با توجه به مدارک فرستاده شده توسط ادمین مربوطه شما در حال کلاه برداری با اموال هستید! شکایت شما رد شد. موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده