HELLO0 ارسال شده در پنجشنبه در 17:20 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:20 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام درود اصلاً من تبلیغات نکردم نه چیزی فکر کنم من اشتباهی بن شدم حالا من مدرک از اون ادمین میخوام • مدارک (فیلم یا عکس):از ادمین محترم درخواست مدرک دارم. ویرایش شده پنجشنبه در 17:24 توسط HELLO0 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در جمعه در 09:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:00 درود: توضیحات خدمتِ مسئول محترم ارسال شد. Staff-Note 1 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taaha ارسال شده در جمعه در 13:50 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 13:50 توضیحات به سرپرست ارسال شد، Staff-Note. 10 1 3 مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در یکشنبه در 08:04 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:04 با سلام در حال بررسی هستیم لطفا صبور باشید! 1 Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در دوشنبه در 10:28 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:28 با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شکایت شما رد شد! نکته: اون فردی که شما صداش کردید بد اسم بوده و به عنوان تبلیغات محسوب شده! شما از محرومیت در اومدید! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده