HELLO0 ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام درود اصلاً من تبلیغات نکردم نه چیزی فکر کنم من اشتباهی بن شدم حالا من مدرک از اون ادمین میخوام • مدارک (فیلم یا عکس):از ادمین محترم درخواست مدرک دارم. ویرایش شده February 6 توسط HELLO0 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 درود: توضیحات خدمتِ مسئول محترم ارسال شد. Staff-Note 1 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taaha ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 توضیحات به سرپرست ارسال شد، Staff-Note. 10 1 3 مهم نیس چقد بالایی مهم اینه اون بالا عقابی یا لاشخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 با سلام در حال بررسی هستیم لطفا صبور باشید! 1 Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 با توجه به مدارک ارسالی ادمین مربوطه، شکایت شما رد شد! نکته: اون فردی که شما صداش کردید بد اسم بوده و به عنوان تبلیغات محسوب شده! شما از محرومیت در اومدید! موفق باشید، بدرود! +بسته شد. Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده