CiTrOeN ارسال شده در March 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام. [.MR.]Mohamad در تیم اسپیک بنده رو تهدید به تعلیق اکانت با ساخت مدرک فیک کردند. به دلیل این که [M.R].Milad و [.MR.]mohamad برادر هستند در فیلم مشاهده میکنید Current RPG Name رو [M.R].Milad زده || MR Mohammad همون [.Arrow.] هست. • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم: http://s9.picofile.com/file/8289976442/avc_bandicam_2017_03_19_20_03_26_914.mp4.html عکس: ویرایش شده March 19, 2017 توسط CiTrOeN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CiTrOeN ارسال شده در March 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2017 تهدید جدید [.MR.]Mohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CiTrOeN ارسال شده در March 20, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2017 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheFarnam ارسال شده در March 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2017 باسلام خدمت ادمین های عزیز من شاهد هستم که ایشون به من توهین می کنند و من رو تهدید می کنند و امروز هم شاهد این بودم که بدون دلیل وانتد دادند که اما یادم رفت مدرک بگیرم اما ایشون به دلیل داشتن مقام در فکشن فدرال من و دوستانم را تهدید می کنند و فکر می کنند که خیلی گنده هستند و میگن بن لیست منو نگاه کن بعد حرف بزن =)) اسکرین شات های مدرک : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2017 بابت توهین ایشون در تیم اسپیک در دفعات بعدی بهتره Unique ID ایشون رو هم به همراه مدارکتون ارسال کنید تا رسیدگی به گزارشتون با سرعت بیشتری انجام بشه. اما بابت نگرانی شما بخاطر ساختن مدرک تقلبی باید بگم که ما قبل از تعلیق اکانت کردن بررسی های تخصصی انجام میدیم تا حقی از کسی ضایع نشه.پس از این بابت نگران نباشید. به محض ورود ایشان به تیم اسپیک، مجازات خواهند شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در March 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2017 بازیکن خاطی به مدت 3 روز از تیم اسپیک سرور محروم شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده