Halghe ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده داخل بازی با دوست دختر خودم داشتم می رفتم باهاش شغل متریال و ایشون تازه بعدش دیدم یهو غیب شد و گم شد اصن و رفت دیدم با سلطان هاستر Licht Teleport کرده تو ماشین و فیریضش کرده بعد میگه خودش سوار شد و دروغ میگه هی به من و کاری به این نداریم این Ms_Melika مدرک اینا بلد نیست بگیره و تازه کاره گفت من بلد نبودم و عکس و فیلم نگرفتم بعدش میرم پیشش با بی ادبی جلوی اقای ممد جان سوز Jansuz با بنده حرف میزنه وحتی با لحن تند و نا خشایند ما کاری به این نداریم ایشون منو بردن به SF و در ی جای دور و گم و گمو گور که اصن معلوم نبود کجاست گیر انداخته و باز هم وقتی ممد جان سوز Jansuz که اومد میگه شما پیاده شدی من Eject نکردم و باز هم دروغ میگن این حرف مال اقای Licht بوده پایان توضیحات!!! • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک شماره 1: مدرک شماره 2: ویرایش شده 7 ساعت قبل توسط Halghe نقل قول :My Account :My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirLicht ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل سلام و درود. طبق مدارک ارسالی شما مدرکی برای اثبات حرف هاتون ارائه نکردید. در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت). شاد باشید. نقل قول ✯OuTLawS Is Like Family ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.