NiNjANj ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل من به شخصه به دلیل اینکه لولوم +40 هست برا هزینه خیلی بالایی هست که 45000$ برای هر تیکت پرداخت کنم. به نظر من باید هزینه تیکت ها کمتر بشه. خوشحال میشم نظر شما هم بدونم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzhdAr ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (+) کاملا موافقم نقل قول 𝑀𝓎 𝒜𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaThLine ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل (+) موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fered ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل نه دا همه دارن میشن بزا مام برسیم یه پولی بهمون برسه بعد حالا گزارش کنید [پولش نصف نصف] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل درود موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alininja ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل با سلام شما فکر میکنید الان پول تیکتی که به ما میدید همش مال ما میشه که اینطوری ها هم نیس ما فقط یه درصد کمی از اون پول میاد رو پی چک اگه بنابراین این باشه هزینه تیکت بیارن پایین باید درصدی که به ما تعلق خواهد گرفت هم بیشتر بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 7 دقیقه قبل، Alininja گفته است: با سلام شما فکر میکنید الان پول تیکتی که به ما میدید همش مال ما میشه که اینطوری ها هم نیس ما فقط یه درصد کمی از اون پول میاد رو پی چک اگه بنابراین این باشه هزینه تیکت بیارن پایین باید درصدی که به ما تعلق خواهد گرفت هم بیشتر بشه با سلام و درود حرف شما صحیح اما قرار نیست چون بخشی برای شما و میاد و اون مبلغ کمه از جیب هر پلیر حدود ۲۲.۵۰۰ یا ۴۵.۰۰۰ بره بنده نظرم اینه که مبالغ تیکت کمتر بشه به تشکر نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل باسلام پیشنهاد تکراری قبلا همچنین موردی رو قرار داده بودم ولی به هر حال + نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Diss ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل موافقم (+) نقل قول Me ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! My Moulti CaKeFamily لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anjelo ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل موافقم + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gurdian ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل باهات کاملا موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل سلام (-) قوانین رو رعایت کنید که دچار جریمه نشید. ما اینجا داریم زحمت میکشیم ۱ ساعت قبل، fered گفته است: نه دا همه دارن میشن بزا مام برسیم یه پولی بهمون برسه بعد حالا گزارش کنید [پولش نصف نصف] (+) 43 دقیقه قبل، Alininja گفته است: با سلام شما فکر میکنید الان پول تیکتی که به ما میدید همش مال ما میشه که اینطوری ها هم نیس ما فقط یه درصد کمی از اون پول میاد رو پی چک اگه بنابراین این باشه هزینه تیکت بیارن پایین باید درصدی که به ما تعلق خواهد گرفت هم بیشتر بشه (+) نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fered ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل 37 دقیقه قبل، MaTiin گفته است: با سلام و درود حرف شما صحیح اما قرار نیست چون بخشی برای شما و میاد و اون مبلغ کمه از جیب هر پلیر حدود ۲۲.۵۰۰ یا ۴۵.۰۰۰ بره بنده نظرم اینه که مبالغ تیکت کمتر بشه به تشکر بس کن متین علی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل نظر بنده در مورد این پیشنهاد (-) میباشد: برای ایجاد نظم در سطح سرور و جیب خودتون، از سرعت خود بکاهید. 1 نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل 4 ساعت قبل، NiNjANj گفته است: من به شخصه به دلیل اینکه لولوم +40 هست برا هزینه خیلی بالایی هست که 45000$ برای هر تیکت پرداخت کنم. به نظر من باید هزینه تیکت ها کمتر بشه. خوشحال میشم نظر شما هم بدونم. مخالفم درباره این موضوع قبلا بحث شده و کار های لازم را انجام دادن پ ن پ . شما که میدانید در کدام قسمت ها speedc وجود دارد در آن منطقه ها با سرعت مجاز بروید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alininja ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل 3 ساعت قبل، MaTiin گفته است: با سلام و درود حرف شما صحیح اما قرار نیست چون بخشی برای شما و میاد و اون مبلغ کمه از جیب هر پلیر حدود ۲۲.۵۰۰ یا ۴۵.۰۰۰ بره بنده نظرم اینه که مبالغ تیکت کمتر بشه به تشکر شما که میدونید کدوم مناطق ممکنه جریمه بشید سرعت خودتونو کم کنید ،بعدشم باعث نظم هم میشه اگه قرار باشه شما با نهایت سرعت بری یهو بکوبی به یکی که نمیشه،،این قیمت ها باعث میشه شماها بیشتر حواستون به سرعتتون باشه و به فکر جیبت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل صد در صد+ نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 4 ساعت قبل، Alininja گفته است: شما که میدونید کدوم مناطق ممکنه جریمه بشید سرعت خودتونو کم کنید ،بعدشم باعث نظم هم میشه اگه قرار باشه شما با نهایت سرعت بری یهو بکوبی به یکی که نمیشه،،این قیمت ها باعث میشه شماها بیشتر حواستون به سرعتتون باشه و به فکر جیبت والا قبلا کلا یک pd بود الان ۳ تا pd هستش فقط کم مونده تو خانه ها بیاین نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiNjANj ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 9 ساعت قبل، Alininja گفته است: با سلام شما فکر میکنید الان پول تیکتی که به ما میدید همش مال ما میشه که اینطوری ها هم نیس ما فقط یه درصد کمی از اون پول میاد رو پی چک اگه بنابراین این باشه هزینه تیکت بیارن پایین باید درصدی که به ما تعلق خواهد گرفت هم بیشتر بشه سلام ممنون از نظر شما قابل قبول برا من نیست. 11 ساعت قبل، AzhdAr گفته است: (+) کاملا موافقم 11 ساعت قبل، DeaThLine گفته است: (+) موافقم 9 ساعت قبل، Olden گفته است: درود موافقم (+) 9 ساعت قبل، MaTiin گفته است: با سلام و درود حرف شما صحیح اما قرار نیست چون بخشی برای شما و میاد و اون مبلغ کمه از جیب هر پلیر حدود ۲۲.۵۰۰ یا ۴۵.۰۰۰ بره بنده نظرم اینه که مبالغ تیکت کمتر بشه به تشکر 9 ساعت قبل، Mehrdad گفته است: باسلام پیشنهاد تکراری قبلا همچنین موردی رو قرار داده بودم ولی به هر حال + 9 ساعت قبل، Diss گفته است: موافقم (+) 9 ساعت قبل، Anjelo گفته است: موافقم + 9 ساعت قبل، Gurdian گفته است: باهات کاملا موافقم 4 ساعت قبل، kadkhodaa گفته است: صد در صد+ ممنون از نظرات شما. 10 ساعت قبل، fered گفته است: نه دا همه دارن میشن بزا مام برسیم یه پولی بهمون برسه بعد حالا گزارش کنید [پولش نصف نصف] درود ، عزیزم هر جوریم که باشه خیلی زیاده هزینه تیکتها. (ما که بخیل نیستیم) @OLYMPIA دوست عزیز و گرامی دلیل نمیشه که انقد هزینش زیاد باشه!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yujin ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل + من موافقم اگه رسیدگی شه می زانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiNjANj ارسال شده در 2 دقیقه قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دقیقه قبل 3 ساعت قبل، Yujin گفته است: + من موافقم اگه رسیدگی شه می زانه ممنونم بابات نظر شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.