KnoT ارسال شده در سهشنبه در 11:43 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:43 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود بنده شکایت گذاشتم و طبق شکایتی که بنده ارسال کردم افسر مربوطه پس از گذشت ۱۰ دقیقه زمان قانونیه دادن تیکت جریمه به بنده تیکت و mt/ دادند اما ساب لیدر محترم شکایت رو رد کرده. • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=673467 Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در سهشنبه در 14:55 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:55 درود بر شما به دلیل مرخصی لیدر اقلیت بنده پاسخگوی شما هستم طبق مدارک ارسالی از سمت افسر محترم، از دستور mt/ قبل از تمام شدن زمان تیکت دادن به شما استفاده شده. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KnoT ارسال شده در سهشنبه در 17:43 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 17:43 ادعای شما کذب است و طبق مدارک ارسالی بنده زمان دادن MT دوم و سوم مامور پس از اتمام زمان قانونیه تیکت می باشد. 1 Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KnoT ارسال شده در سهشنبه در 19:47 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 19:47 8 ساعت قبل، KnoT گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود بنده شکایت گذاشتم و طبق شکایتی که بنده ارسال کردم افسر مربوطه پس از گذشت ۱۰ دقیقه زمان قانونیه دادن تیکت جریمه به بنده تیکت و mt/ دادند اما ساب لیدر محترم شکایت رو رد کرده. • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=673467 سلام و درود پس میگیرم موفق باشید. 1 1 Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در دیروز در 07:55 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 07:55 12 ساعت قبل، KnoT گفته است: سلام و درود پس میگیرم موفق باشید. -بسته شد. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست