KnoT ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود بنده شکایت گذاشتم و طبق شکایتی که بنده ارسال کردم افسر مربوطه پس از گذشت ۱۰ دقیقه زمان قانونیه دادن تیکت جریمه به بنده تیکت و mt/ دادند اما ساب لیدر محترم شکایت رو رد کرده. • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=673467 Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل درود بر شما به دلیل مرخصی لیدر اقلیت بنده پاسخگوی شما هستم طبق مدارک ارسالی از سمت افسر محترم، از دستور mt/ قبل از تمام شدن زمان تیکت دادن به شما استفاده شده. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KnoT ارسال شده در 15 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل ادعای شما کذب است و طبق مدارک ارسالی بنده زمان دادن MT دوم و سوم مامور پس از اتمام زمان قانونیه تیکت می باشد. 1 Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KnoT ارسال شده در 13 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 8 ساعت قبل، KnoT گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود بنده شکایت گذاشتم و طبق شکایتی که بنده ارسال کردم افسر مربوطه پس از گذشت ۱۰ دقیقه زمان قانونیه دادن تیکت جریمه به بنده تیکت و mt/ دادند اما ساب لیدر محترم شکایت رو رد کرده. • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/topic/34-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=673467 سلام و درود پس میگیرم موفق باشید. 1 Wolf King Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در 56 دقیقه قبل دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در 56 دقیقه قبل 12 ساعت قبل، KnoT گفته است: سلام و درود پس میگیرم موفق باشید. -بسته شد. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست