Tooprak ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و احترام به ادمین شکایات من و [ump] قرار بود که برام HUD car بریزه و من چیزی بلد نبودم [ump] گفت بیا روبیکا که بهت یاد بدم گفتم باشه رفتیم بعد برام Pack هارو فرستاد گفت باید برم توی اکانتت که Settings هاشو برات درست کنم منم بهش دادم و ایشون اولین کاری کرد من را Block کرد و رفتم دیدم که توی اکانت هم رفته و اول دیدم [ 4,900,000 ] کم کرد و یک 808 گلد ام گرفت بعدش دیدم 2 دقیقه دیگه اکانت من را بن کرده به علت Tohin be server • مدارک (فیلم یا عکس): Tohin be server میگفت که باید برم توی اکانت که settings درست کنه ایجا داشت منو تحدید میکرد و در آخر بلاک ام کرد ویرایش شده February 4 توسط Tooprak WronG God poori لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در شنبه در 19:34 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:34 باسلام در حال بررسی هستم صبور باشید... NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tooprak ارسال شده در شنبه در 21:00 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:00 در ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ در 06:07، Tooprak گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و احترام به ادمین شکایات من و [ump] قرار بود که برام HUD car بریزه و من چیزی بلد نبودم [ump] گفت بیا روبیکا که بهت یاد بدم گفتم باشه رفتیم بعد برام Pack هارو فرستاد گفت باید برم توی اکانتت که Settings هاشو برات درست کنم منم بهش دادم و ایشون اولین کاری کرد من را Block کرد و رفتم دیدم که توی اکانت هم رفته و اول دیدم [ 4,900,000 ] کم کرد و یک 808 گلد ام گرفت بعدش دیدم 2 دقیقه دیگه اکانت من را بن کرده به علت Tohin be server • مدارک (فیلم یا عکس): Tohin be server میگفت که باید برم توی اکانت که settings درست کنه ایجا داشت منو تحدید میکرد و در آخر بلاک ام کرد دزد پول را پس داد از ترسش پس گرفته میشود God poori لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SajjiLey ارسال شده در یکشنبه در 07:15 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:15 با سلام و درود خدمت شاکی محترم؛ 10 ساعت قبل، Tooprak گفته است: دزد پول را پس داد از ترسش پس گرفته میشود بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده