رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

[UMP] دزدین عموال و کلاه برداری در

Tooprak

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SprideR.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: %5BUMP%5D.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Tourist.pngARAS..pngMaRiJoAnA.pngNAGI.png

• توضیحات: سلام و احترام به ادمین شکایات 

من و [ump] قرار بود که برام HUD car بریزه و من چیزی بلد نبودم [ump] گفت بیا روبیکا که بهت یاد بدم گفتم باشه رفتیم بعد برام Pack هارو فرستاد گفت باید برم توی اکانتت که Settings هاشو برات درست کنم منم بهش دادم و ایشون اولین کاری کرد من را Block کرد و رفتم دیدم که توی اکانت هم رفته و اول دیدم [ 4,900,000 ] کم کرد و یک 808 گلد ام گرفت بعدش دیدم 2 دقیقه دیگه اکانت من را بن کرده به علت Tohin be server

• مدارک (فیلم یا عکس): Tohin be server 

میگفت که باید برم توی اکانت که settings درست کنه 

ایجا داشت منو تحدید میکرد

و در آخر بلاک ام کرد

ویرایش شده توسط Tooprak
WronG

😎God  poori😎

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ در 06:07، Tooprak گفته است:

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: SprideR.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: %5BUMP%5D.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: Tourist.pngARAS..pngMaRiJoAnA.pngNAGI.png

• توضیحات: سلام و احترام به ادمین شکایات 

من و [ump] قرار بود که برام HUD car بریزه و من چیزی بلد نبودم [ump] گفت بیا روبیکا که بهت یاد بدم گفتم باشه رفتیم بعد برام Pack هارو فرستاد گفت باید برم توی اکانتت که Settings هاشو برات درست کنم منم بهش دادم و ایشون اولین کاری کرد من را Block کرد و رفتم دیدم که توی اکانت هم رفته و اول دیدم [ 4,900,000 ] کم کرد و یک 808 گلد ام گرفت بعدش دیدم 2 دقیقه دیگه اکانت من را بن کرده به علت Tohin be server

• مدارک (فیلم یا عکس): Tohin be server 

میگفت که باید برم توی اکانت که settings درست کنه 

ایجا داشت منو تحدید میکرد

و در آخر بلاک ام کرد

دزد پول را پس داد از ترسش 

پس گرفته میشود

😎God  poori😎

لینک به دیدگاه

با سلام و درود خدمت شاکی محترم؛

10 ساعت قبل، Tooprak گفته است:

دزد پول را پس داد از ترسش 

پس گرفته میشود

➕ بسته شد.

لینک به دیدگاه

• SajjiLey موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...