bedro123 ارسال شده در دیروز در 20:53 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 20:53 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: توضیحات: تمپا رو قرار بود 30 کی سل بدم بهش سل دادم گفت اشتباه سل دادی باید بین 30000 یه نقطه بزاری منم کنسل کردم گذاشتم 30 دلار برای اون سل رفت و اونم acc کرد و بهش گفتم اشتباه شده زیر بار نرفت و گفت 30 کی از من کم شده مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده دیروز در 20:54 توسط bedro123 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل با سلام شکایت شما رد شد. نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) موفق باشید. My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده