HosseinLogan2018 ارسال شده در October 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارد • توضیحات: سلام ببخشید من دایماً تو بازی فعالم یا میزارم sleep/ یا میرم با اکانتم بازی میکنم و کار میکنم اخیراً همونطور که میدونید لیدر NR فعال نبود و به همین دلیل به جاش این اقای @UnderLine که به نظر من اصلا مناسب لیدری nr نیست اومد لیدر شد من نیز در جلسه meeting هفته قبل در NR حضور داشتم و فقط یک روز میشه که از sleep در نیاوردم اکانتمو نمیدونم ایشون چطور و با چه قانونی منو 80fp کیک کردن ازتون خواهش میکنم بررسی کنید و تو انتخاب لیدر ها دقت کنید ایشون نه تنها مناسب لیدری nr نیستند بلکه کلاً مناسب لیدری نیستن. • مدارک (فیلم یا عکس): 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در October 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28, 2018 با سلام لیدر مورد نظر 24 ساعت زمان برای پاسخ گویی را دارا خواهد بود. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در October 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2018 لیدر مورد نظر به دلیل پاسخ ندادن به گزارش خاطی شناخته شده و اخطار دریافت کرد. بسته شد. Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده