mohy ارسال شده در شنبه در 19:56 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:56 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام و درود داستان از این قراره که بنده داخل اولویت بندی اقلیت VLA بودم و از قضا نوبتمم بود ولی تغییر نام کاربری داشتم که با سابلیدر هماهنگ بودم و ایشون به من گفت فردا(یعنی امروز) آماده باشم برای تست پس از چک کردن بخش درخواست عضویت متوجه شدم که درخواست عضویت جدیدی باز شده و تمام اولویت بندی های قبل نادیده گرفته شدن در صورتی که این اتفاق فقط در ۲ صورت ممکنه ۱- پر شدن ظرفیت اقلیت ۲- تست گیری، ریجکت یا پاس شدن تمامی اولویت ها لطفاً رسیدگی بشه! خواسته بنده مجازات شدن لیدر مربوطه نیست فقط هدف از این شکایت آگاهی از وضعیت موجوده تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): درخواست عضویت اقلیت VLA ...Time, tell's the truth :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nimaq ارسال شده در یکشنبه در 09:53 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:53 با سلام خدمت پلیر عزیز بابت اتفاق پیش امده متاسفیم شما میتونید مجددا پست بزارید چون اون پست ها برای لیدر قبلی بودن و هیچ کدوم از پست های قبل بنده دیگه اعتباری نداره میتونید مجددا پستتون رو بزارید با تشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در یکشنبه در 19:19 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:19 درود @mohy شکایت شما تایید شد. از تمامی افرادی که در لیستِ قبل حضور دارند تست گرفته خواهد شد. موفق باشید، بدرود. 1 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
1 واکنش
رفتن به پست