Destroyer ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام، وقت بخیر در یک بروزرسانی، استفاده از انیمیشن در حالتی که Jump بزنید غیرفعال شد، اما باز هم میتونید بزنید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): یک انیم رو Bind کنید (خودم با [Ho/] تست کردم). انیمیشنی که Bind کردید رو بزنید و خیلی سریع Shift رو بزنید تا بپره. ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 درود این مورد با دستور Ho/ مشاهده شد و زمان دویدن هم میتوان از آن استفاده کرد موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 (ویرایش شده) این مورد برای (Rollfall/, /Fall, Hide/...) هم وجود داره. از آپدیت اطلاع ندارم ولی فک کنم برای این بوده که فقط وقتی که در حالت Fall هستیم نتونیم استفاده کنیم چون ازش سو استفاده میشد؛ برای jump مشکلی نداره. موفق باشید ویرایش شده February 1 توسط LOPY :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 درود, مشاهده شد اما: ممکن است به دلیل اختلالات اینترنتی این مورد به وجود امده باشد. (تاخیری بین درک سرور از پریدن شما و فرود امدن, و ارسال دستور Ho از طرف کلاینت شما) Blue Eclipse لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در February 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 7 ساعت قبل، Slap گفته است: درود, مشاهده شد اما: ممکن است به دلیل اختلالات اینترنتی این مورد به وجود امده باشد. (تاخیری بین درک سرور از پریدن شما و فرود امدن, و ارسال دستور Ho از طرف کلاینت شما) بارها تست کردم، اگر خیلی سریع بزنید انیمیشن با جامپ یکی میشه یعنی همون که میپرید انیمیشن شروع میشه و وقتی میوفتین استاپ میشه ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در February 3 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 @AdmBoT ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 نتیجه این گزارش باگ در بررسیِ نهایی (-) میباشد: دستور Ho/ هم در Fall و هم در Jump غیرفعال شدهاست، و صورت گرفتن این مورد گزارش شده بهدلیل ضعف اینترنت شماست که غیرقابل برطرف شدن میباشد. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 8 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 درود، گزارش شما رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده